bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 22 Mrt 2016 #11 Sentinus dediki: Deplasman kültürüyle alakalı bir şey hocam ya Genişletmek için tıklayın... derken ? bende öğrenmek istiyorum
Sentinus dediki: Deplasman kültürüyle alakalı bir şey hocam ya Genişletmek için tıklayın... derken ? bende öğrenmek istiyorum
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 22 Mrt 2016 #12 katip dediki: Beşiktaşla ilgili icraatını göremedik Sahra bacım nasıl olacak şimdi Genişletmek için tıklayın... Şimdilik adını yazıyorum heryere
katip dediki: Beşiktaşla ilgili icraatını göremedik Sahra bacım nasıl olacak şimdi Genişletmek için tıklayın... Şimdilik adını yazıyorum heryere
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 22 Mrt 2016 #13 bivatandaş dediki: derken ? bende öğrenmek istiyorum Genişletmek için tıklayın... Önce Sahraya öğreticem o foruma yayacak
bivatandaş dediki: derken ? bende öğrenmek istiyorum Genişletmek için tıklayın... Önce Sahraya öğreticem o foruma yayacak
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 22 Mrt 2016 #14 Sentinus dediki: Önce Sahraya öğreticem o foruma yayacak Genişletmek için tıklayın... Her ogrendigimi duyururum ben herkeslere
Sentinus dediki: Önce Sahraya öğreticem o foruma yayacak Genişletmek için tıklayın... Her ogrendigimi duyururum ben herkeslere
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 22 Mrt 2016 #16 JosTeR dediki: Hocam bende öğrenmek istiyorum ) Genişletmek için tıklayın... Neyi
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 22 Mrt 2016 #18 nazenin dediki: Her ogrendigimi duyururum ben herkeslere Genişletmek için tıklayın... Bana uyar Sıkıntı yok JosTeR dediki: Hocam bende öğrenmek istiyorum ) Genişletmek için tıklayın... Sana öğretmek ne haddimize hocam
nazenin dediki: Her ogrendigimi duyururum ben herkeslere Genişletmek için tıklayın... Bana uyar Sıkıntı yok JosTeR dediki: Hocam bende öğrenmek istiyorum ) Genişletmek için tıklayın... Sana öğretmek ne haddimize hocam
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 22 Mrt 2016 #19 Estf Hocam ne demek Senden şiir yazmayı öğrenmek istiyorum bende. Demekki her taraf biz olduk )
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 22 Mrt 2016 #20 JosTeR dediki: Estf Hocam ne demek Senden şiir yazmayı öğrenmek istiyorum bende. Karşıyaka Genişletmek için tıklayın... Ssssttt burası Beşiktaş
JosTeR dediki: Estf Hocam ne demek Senden şiir yazmayı öğrenmek istiyorum bende. Karşıyaka Genişletmek için tıklayın... Ssssttt burası Beşiktaş