K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 12 Mys 2016 #1 13 Mayıs olarak bildiğim düğüne şahsen kendimi davet ettim.. ve katılmak istiyorum gelmek isteyenler düşüncelerinizi alayım. .
13 Mayıs olarak bildiğim düğüne şahsen kendimi davet ettim.. ve katılmak istiyorum gelmek isteyenler düşüncelerinizi alayım. .
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 12 Mys 2016 #2 Gönülden katılmak isterdim, ama mümkün olmaz. Artık gönlümüz orada kendimiz burada olmak zorundayız. Ben şahsen kendimi katıldım ayıyorum.
Gönülden katılmak isterdim, ama mümkün olmaz. Artık gönlümüz orada kendimiz burada olmak zorundayız. Ben şahsen kendimi katıldım ayıyorum.
r0se Forum Onuru Özel üye 12 Mys 2016 #3 Kız evlencek biz burda hala davet düşünelim Geldiğinde bi bakcak biz kendi kendimize gelin güvey olmuşuz Bende şu dakka itibariyle kendimi davet listesine almış bulunmaktayım
Kız evlencek biz burda hala davet düşünelim Geldiğinde bi bakcak biz kendi kendimize gelin güvey olmuşuz Bende şu dakka itibariyle kendimi davet listesine almış bulunmaktayım
dderya kOkOşŞ V.I.P 12 Mys 2016 #6 Yaaaa çok güzel olurrrrrrrr ben de davet edilmeliyimm hiç durmadan oynarız valla
EsRaRenGiz . Özel üye 12 Mys 2016 #7 Kulağa hoş geliyor ama oraya gittikmi davetsiz misafir olmayalım ahaha ^^
r0se Forum Onuru Özel üye 12 Mys 2016 #8 Bunlar kim ben bunları tanımıyorum diyomuş kalırız öyle vallla
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 12 Mys 2016 #9 dderya dediki: Yaaaa çok güzel olurrrrrrrr ben de davet edilmeliyimm hiç durmadan oynarız valla Genişletmek için tıklayın... Sevgili derya daveti kendimiz oluşturduk, tabiki sende davetlisin, müsait olursam kesinlikle katılacağım..sahranin davetini bekleyemem yani..
dderya dediki: Yaaaa çok güzel olurrrrrrrr ben de davet edilmeliyimm hiç durmadan oynarız valla Genişletmek için tıklayın... Sevgili derya daveti kendimiz oluşturduk, tabiki sende davetlisin, müsait olursam kesinlikle katılacağım..sahranin davetini bekleyemem yani..
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 12 Mys 2016 #10 Yer hakkında bilgisi olan varmı? en önemli detay bu bence.