bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 22 Arl 2015 #1 Sevgili arkadaşım, Can dostum @nazenin arkadaşım. Doğum günün kutlu olsun.. Allahtan sağlıklı,mutlu hayırlı uzun ömürler diliyorum.. İyiki doğdun,İyiki varsın,İyiki tanıdık seni.. Nice Mutlu Yıllara..
Sevgili arkadaşım, Can dostum @nazenin arkadaşım. Doğum günün kutlu olsun.. Allahtan sağlıklı,mutlu hayırlı uzun ömürler diliyorum.. İyiki doğdun,İyiki varsın,İyiki tanıdık seni.. Nice Mutlu Yıllara..
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 22 Arl 2015 #3 Doğum Günün Kutlu Olsun, Sevdiklerinle birlikte nice güzel yaşlara bölümdaş
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 22 Arl 2015 #4 Nice yaşlara @nazenin . Sevdiklerinle birlikte daha nice yıllar ve kooooskocaman mutluluklar diliyorum. İyi ki varsın iyi ki uğradın buralara. MUTLU SENELER...
Nice yaşlara @nazenin . Sevdiklerinle birlikte daha nice yıllar ve kooooskocaman mutluluklar diliyorum. İyi ki varsın iyi ki uğradın buralara. MUTLU SENELER...
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 23 Arl 2015 #5 bivatandaş dediki: Sevgili arkadaşım, Can dostum @nazenin arkadaşım. Doğum günün kutlu olsun.. Allahtan sağlıklı,mutlu hayırlı uzun ömürler diliyorum.. İyiki doğdun,İyiki varsın,İyiki tanıdık seni.. Nice Mutlu Yıllara.. Genişletmek için tıklayın... Oyy nasilda vefalidir Cokk tesekkur ederim bivatandaş bende seni tanımaktan mutluyum
bivatandaş dediki: Sevgili arkadaşım, Can dostum @nazenin arkadaşım. Doğum günün kutlu olsun.. Allahtan sağlıklı,mutlu hayırlı uzun ömürler diliyorum.. İyiki doğdun,İyiki varsın,İyiki tanıdık seni.. Nice Mutlu Yıllara.. Genişletmek için tıklayın... Oyy nasilda vefalidir Cokk tesekkur ederim bivatandaş bende seni tanımaktan mutluyum
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 23 Arl 2015 #6 Düş dediki: Nice mutlu yaslara Genişletmek için tıklayın... Tesekkur ederimm
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 23 Arl 2015 #7 JosTeR dediki: Doğum Günün Kutlu Olsun, Sevdiklerinle birlikte nice güzel yaşlara bölümdaş Genişletmek için tıklayın... Tesekkur ederimm bölümdaş
JosTeR dediki: Doğum Günün Kutlu Olsun, Sevdiklerinle birlikte nice güzel yaşlara bölümdaş Genişletmek için tıklayın... Tesekkur ederimm bölümdaş
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 23 Arl 2015 #8 nazenin dediki: Oyy nasilda vefalidir Cokk tesekkur ederim bivatandaş bende seni tanımaktan mutluyum Genişletmek için tıklayın... Rica ederim sevgili arkadaşım Ne güzel bi güne denk gelmiş öyle doğum günün Çok şanslısın
nazenin dediki: Oyy nasilda vefalidir Cokk tesekkur ederim bivatandaş bende seni tanımaktan mutluyum Genişletmek için tıklayın... Rica ederim sevgili arkadaşım Ne güzel bi güne denk gelmiş öyle doğum günün Çok şanslısın
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 23 Arl 2015 #9 YoRuMSuZ dediki: Nice yaşlara @nazenin . Sevdiklerinle birlikte daha nice yıllar ve kooooskocaman mutluluklar diliyorum. İyi ki varsın iyi ki uğradın buralara. MUTLU SENELER... Genişletmek için tıklayın... Cookk teşekkürler yorumsuz artik mutluluklar kocamn olmalı bencede ) anca görünür gözüme İyiki burdayim ve iyiki tanıdım bende seni , sizleri
YoRuMSuZ dediki: Nice yaşlara @nazenin . Sevdiklerinle birlikte daha nice yıllar ve kooooskocaman mutluluklar diliyorum. İyi ki varsın iyi ki uğradın buralara. MUTLU SENELER... Genişletmek için tıklayın... Cookk teşekkürler yorumsuz artik mutluluklar kocamn olmalı bencede ) anca görünür gözüme İyiki burdayim ve iyiki tanıdım bende seni , sizleri
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 23 Arl 2015 #10 Kaç yaşına bastığını benmi sölim senmi sölicen