nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 21 Mrt 2016 #1 Diyorum ki @JosTeR ben artık iyi bir Beşiktaş liyim Ama o Yok 303 müş kaleden kaleye gol olmazmış gibi tabirlerle daha ham olduğumu gosteriyo hep bana Seviyorum yetmz mi iyi bir beşiktaşlı olmama
Diyorum ki @JosTeR ben artık iyi bir Beşiktaş liyim Ama o Yok 303 müş kaleden kaleye gol olmazmış gibi tabirlerle daha ham olduğumu gosteriyo hep bana Seviyorum yetmz mi iyi bir beşiktaşlı olmama
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 21 Mrt 2016 #2 Sen olmuşsun bile Yolun başında da olsan önemli değil. Gerisi öğrenilecek şeyler
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 21 Mrt 2016 #4 JosTeR dediki: Hahaaaa ) 303'ü bilmeyen bizden değildir ) Genişletmek için tıklayın... Hala düzenleyebiliyorum
JosTeR dediki: Hahaaaa ) 303'ü bilmeyen bizden değildir ) Genişletmek için tıklayın... Hala düzenleyebiliyorum
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 21 Mrt 2016 #5 Bende mi bir sıkıntı var acaba becerisizliğim iş basında
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 21 Mrt 2016 #6 JosTeR dediki: Bende mi bir sıkıntı var acaba becerisizliğim iş basında Genişletmek için tıklayın... Anketin başında sorunun hemen altında düzenle seçeneği gözden kaciyo belki
JosTeR dediki: Bende mi bir sıkıntı var acaba becerisizliğim iş basında Genişletmek için tıklayın... Anketin başında sorunun hemen altında düzenle seçeneği gözden kaciyo belki
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 22 Mrt 2016 #9 Beşiktaşla ilgili icraatını göremedik Sahra bacım nasıl olacak şimdi
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 22 Mrt 2016 #10 bivatandaş dediki: 303 esprisi ne yaw Genişletmek için tıklayın... Deplasman kültürüyle alakalı bir şey hocam ya
bivatandaş dediki: 303 esprisi ne yaw Genişletmek için tıklayın... Deplasman kültürüyle alakalı bir şey hocam ya