Fettuccine Con Salmone, Somon'lu Fettuccinne Tarifi

Papatya

V.I.P
V.I.P

Maldon Deniz tuzu kuşaktan kuşağa geçen geleneksel yöntemlerle, el ile hasat edilen, beyazlatılmamış, katkı maddesi içermeyen, rafine edilmemiş %100 doğal bir tuzdur.


QpJjgV.jpg


Malzemeler


1 paket fettuccine
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 doğranmış soğan
2 diş doğranmış sarımsak
400 gram somon

400 ml krema
Dereotu
Yarım çay bardağı beyaz şarap
İri taneli karabiber
Maldon tuz
50 gram toz parmesan

Hazırlanışı

Doğranmış sarımsakları ve soğanları zeytinyağında altın sarısı olana kadar çevirin.
Dilerseniz yarım çay bardağı beyaz şarap ekleyip karıştırın ve şarabı uçurun.
Somonu küçük parçalara ayırarak tavaya ekleyin, biraz çevirin ve ardından kremayı ekleyin.
Krema kaynadıktan sonra incecik doğranmış dereotunu ve tat vermesi için karabiber ekleyin.
Maldon tuz ekleyerek pişirmeye bırakın.
Somonlar pişer pişmez haşladığınız makarnayı sos tenceresinin içine ekleyin ve yavaşça karıştırarak 30 saniye pişirin.
Parmesan peyniriyle servis edin.

Alıntıdır.


 
Benzer Konular Başlık Forum Cevap Tarih
aslann Neden XP'de con isimli dosya oluşturamayız? Genel 0
Top