makarna

  1. Enda

    Pişirmeden önce asla yıkamamanız gereken 5 gıda

    Pek çok kişi besinlerin üstünde yer alması muhtemel bakterilere karşı yiyecekleri yıkamayı tercih ediyor. Ancak bu durum söz konusu bakterilerin daha da yayılmasına sebep oluyor. Yani bazı gıdaları yemeden önce yıkamak gerekli gibi görülse de hepsi için bu durum geçerli değil. Pişirmeden önce...
  2. P

    Fettuccine Con Salmone, Somon'lu Fettuccinne Tarifi

    Maldon Deniz tuzu kuşaktan kuşağa geçen geleneksel yöntemlerle, el ile hasat edilen, beyazlatılmamış, katkı maddesi içermeyen, rafine edilmemiş %100 doğal bir tuzdur. Malzemeler 1 paket fettuccine 3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 doğranmış soğan 2 diş doğranmış sarımsak 400...
  3. P

    Spaghetti Bolognese Tarifi

    Tarihi kaynaklara ilk olarak 1154 yılında Sicilya’da giriş yapmış olan makarna, kolay muhafaza edilebilmesi sebebiyle özellikle 14. ve 15. yüzyıllarda gittikçe popülerleşmiş ve hatta Yeni Dünya’yı (Amerika) keşfe çıkan gemilerin büyük bir bölümü seferlerine başlamadan önce makarna stoklamışlar...
  4. dderya

    Hızlı makarna sosu tarifleri

    Çalışanların ve öğrencilerin vazgeçilmez lezzeti olan makarnayı eşiz lezzetlere dönüştürmek mümkün. Her biri birbirinden kolay ve pratik olan makarna soslarını, evde bulunan malzemelerle pratik ve kolay bir şekilde hazırlayabilirsiniz. İşte sizlere evde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz...
Top