yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Mrt 2012 #21 KarhaN dediki: Sayı konusunda haklısınız ama biz de birlik olduk mu sonuç sizin açınızdan olumsuz olacaktır muhakkak : ) Genişletmek için tıklayın... eFSaNe_KaRTaL dediki: Hiç umudum yok.. Genişletmek için tıklayın... RUZG4R dediki: Karhan arka kuvvetli rahat ol sen .. Genişletmek için tıklayın... of offf beni atın denizleree
KarhaN dediki: Sayı konusunda haklısınız ama biz de birlik olduk mu sonuç sizin açınızdan olumsuz olacaktır muhakkak : ) Genişletmek için tıklayın... eFSaNe_KaRTaL dediki: Hiç umudum yok.. Genişletmek için tıklayın... RUZG4R dediki: Karhan arka kuvvetli rahat ol sen .. Genişletmek için tıklayın... of offf beni atın denizleree
KarhaN Aktif 9 Mrt 2012 #23 ZeyNoO dediki: Kadın haklıda olsa haksız da olsa, Döven eş ise her zaman haksızdır bu da bi gerçek Genişletmek için tıklayın... Bayanlar sevilmek için yaratılmışlardır
ZeyNoO dediki: Kadın haklıda olsa haksız da olsa, Döven eş ise her zaman haksızdır bu da bi gerçek Genişletmek için tıklayın... Bayanlar sevilmek için yaratılmışlardır
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 9 Mrt 2012 #24 KarhaN dediki: Bayanlar sevilmek için yaratılmışlardır Genişletmek için tıklayın... Nokta budur
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Mrt 2012 #25 eFSaNe_KaRTaL dediki: İlk ben atayım.. En çok ben hak ettim bunu Genişletmek için tıklayın... tabi cnm sen varkene kime düşer bu keyif dime.. KarhaN dediki: Bayanlar sevilmek için yaratılmışlardır Genişletmek için tıklayın... onca laftan sonra hiç samimi değil bu sözler.. ZeyNoO dediki: Nokta budur Genişletmek için tıklayın... sende hemen yumuşama kızz
eFSaNe_KaRTaL dediki: İlk ben atayım.. En çok ben hak ettim bunu Genişletmek için tıklayın... tabi cnm sen varkene kime düşer bu keyif dime.. KarhaN dediki: Bayanlar sevilmek için yaratılmışlardır Genişletmek için tıklayın... onca laftan sonra hiç samimi değil bu sözler.. ZeyNoO dediki: Nokta budur Genişletmek için tıklayın... sende hemen yumuşama kızz
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 9 Mrt 2012 #28 sitem dediki: sende hemen yumuşama kızz Genişletmek için tıklayın... Ben kadin-erkek tartismalarina dahil olmak istemiyorumda ondan Şu an bu konudaki her iki tarafin goruslerinide savunmuyorum
sitem dediki: sende hemen yumuşama kızz Genişletmek için tıklayın... Ben kadin-erkek tartismalarina dahil olmak istemiyorumda ondan Şu an bu konudaki her iki tarafin goruslerinide savunmuyorum
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 9 Mrt 2012 #29 eFSaNe_KaRTaL dediki: Yani..Yani.. Genişletmek için tıklayın... çok beklersin.. RUZG4R dediki: yok ben bidaha gülecem Genişletmek için tıklayın... gül bakalım.. ZeyNoO dediki: Ben kadin-erkek tartismalarina dahil olmak istemiyorumda ondan Şu an bu konudaki her iki tarafin goruslerinide savunmuyorum Genişletmek için tıklayın... çözemedim ben seni hee
eFSaNe_KaRTaL dediki: Yani..Yani.. Genişletmek için tıklayın... çok beklersin.. RUZG4R dediki: yok ben bidaha gülecem Genişletmek için tıklayın... gül bakalım.. ZeyNoO dediki: Ben kadin-erkek tartismalarina dahil olmak istemiyorumda ondan Şu an bu konudaki her iki tarafin goruslerinide savunmuyorum Genişletmek için tıklayın... çözemedim ben seni hee
KarhaN Aktif 9 Mrt 2012 #30 sitem dediki: onca laftan sonra hiç samimi değil bu sözler.. Genişletmek için tıklayın... Samimiyet sözlerde değil, gözlerdedir : )
sitem dediki: onca laftan sonra hiç samimi değil bu sözler.. Genişletmek için tıklayın... Samimiyet sözlerde değil, gözlerdedir : )