Aşk sevgisiz, emeksiz olmaz. Sevgidir ki karşılık beklenmez

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Gerekirse çok yıpran hatta çok ağla ama kimseye güvenme, çünkü hayat öyle dışarıdan bakıldığı gibi değildir, seni tek kalemde harçar. O çok güvendiğin hayatın var ya işte o …

Gönlünde bir kıpırdanma olurda, aynı ilk duyduğun şarkıyı sevmediğin, sonra tekrar tekrar radyoda karşına çıkınca zamanla bağımlısı olduğun o müzik varya, işte ben ona aşk diyorum…

Ben ikimize ait tek yönlü sokaklarda daima ikinize rastladım. Her gün sizi görerek adımladım. Sen bunu hiçbir zaman aklamayacaksın. Bize olan inancımı yitirdim. Bana kalpsiz olana bundan sonra hissizim hiçsizim hiçim.

Bir ses versen bir ışık yaksan kendime gelecem çünkü sesini duymadan geçen saatler kendimi kaybolmuş gibi hissediyorum. Lütfen bul beni çünkü şuan nerdeyim bilemiyorum…

Şimdiki aşklar cep telefonu yada çöp poşeti sevgiye yürek aşkı yaşamaya kalp lazım oda yok hiç bir Allah’ın kolunda.

Hayaller içinde büyüdüm her zaman sevgiyi mutluluğu hep annem öğretti bana ama tek bir şeyi unutmuş herkes benim gibi herşeyinle kabullenmez seni

Ne sahip olduğunuzdur hayat ne de umduklarınız bunca zaman, yüreğiniz kadardır hayat, seviliyorsanız renkli, sevilmiyorsanız siyah beyaz.

Yorgunum, hiçbir şey bilmiyorum, tek istediğim, yüzümü kucağına koymak, başımın üzerinde dolaşan elini hissetmek ve sonsuza dek öyle kalmak.

Kadınları anlamak istiyorsanız bir saat açık havada durun. Ne alaka diyorsanız, zaten anlamayacaksınız en azından beyninize oksijen gitsin!

Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme. Ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Öyle insanlar vardır ki; binlerce kelime konuşsanız bile sizi anlamazlar. Ve öyle dostlar vardır ki; tek kelime konuşmasanız bile sizi anlarlar.

Bir insan değer vermek, özen göstermek, onun kıymetini bilmek de bir kültürdür. Bunun eğitimi yoktur, kitaplarda yazmaz. Yolu insan olmaktan geçer.

Aşk; topuklarından etine kadar işlemiş bir nasır gibidir. Ya canın acıya acıya adım atacaksın, ya da canını acıta acıta söküp atacaksın. İki yolda da tek bir gerçek olacak; canın çok ama çok acıyacak.

Sen çare ararken, o bahane ararsa. Onun gibi sende vazgeçersin senden! Çünkü ikinizde birbirinizde olmayan şeyleri aramışsınızdır. Sen onda huzur, o sende kusur. Ve artık, aranacak bir şey kalmaz.

Mutlu insanlar her şeyin en iyisine sahip olanlar değil, sahip olduklarını kaybetmeyecek kadar çok sevenlerdir.

İnsanı ateş değil, kendi gafleti yakar. Herkeste kusur görür, kendisine kör bakar. Neye nasıl bakarsan, o da sana öyle bakar.

Asla başka insanlar üzülmesin diye kendini üzme. Unutma; sen kaldırabiliyorsan, onlar da kaldırabilir.

Her şeyin zamanı yaşadığınız o andır. Mutlu olmayı ertelemeyin. Çünkü canınızın istediği zaman ölmeyeceksiniz.

Akıllı insanlar, kendilerine yapılan birçok şeyi affedebilir ama affettikleri şeyleri hiçbir zaman unutmazlar

Gidecek hiçbir yeri yokken sana sığınan değil, gidecek çok yeri olmasına rağmen, senin yanında kalandır

Doğru zamanda gelen yanlış insana tanıdığın şansı, yanış zamanda gelen, doğru insana tanımadığın sürece üzülen hep sen olursun
 

Top