yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 5 Ksm 2023 #461 ZAMAN Zaman akıp gidiyor dur demek olmaz Sarılıp da geçmişe avunmak olmaz Ne sen kalırsın ne de ben bu dünyada
ZAMAN Zaman akıp gidiyor dur demek olmaz Sarılıp da geçmişe avunmak olmaz Ne sen kalırsın ne de ben bu dünyada
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 9 Ksm 2023 #462 Bitsin artık o savaşlar, oyunlar oynasın çocuklar, neşeli şarkılar söylesin
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 15 Ksm 2023 #463 Hayat sıkıcı değil, sizin paranız bitmiş
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 18 Ksm 2023 #464 GÜÇLÜ KADINLAR VE ERKEKLER VARDIR . AMA BAZI İNSANLARI KÜÇÜMSEYİP SEN GÜÇSÜZSÜN DİYORLAR AMA ONLARINDA GÜÇLÜ OLDUĞU BİR DAL VARDIR .
GÜÇLÜ KADINLAR VE ERKEKLER VARDIR . AMA BAZI İNSANLARI KÜÇÜMSEYİP SEN GÜÇSÜZSÜN DİYORLAR AMA ONLARINDA GÜÇLÜ OLDUĞU BİR DAL VARDIR .
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 22 Ksm 2023 #465 Önce Kendinize Şunu Sorun: “Gerçekten Böyle Mi Düşünüyorum?” Sonra Doğru Yaptığınız, Gurur Duyduğunuz, Kendinizde Beğendiğiniz Bir Şeyi Yazın
Önce Kendinize Şunu Sorun: “Gerçekten Böyle Mi Düşünüyorum?” Sonra Doğru Yaptığınız, Gurur Duyduğunuz, Kendinizde Beğendiğiniz Bir Şeyi Yazın
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 25 Ksm 2023 #466 Beni mutlu etmeye çalışma, benimle mutlu ol.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 25 Ksm 2023 #467 Bir gün bir yerde tekrar karşılaşırsak eğer, benimle yine tanış yine yaninda olurum
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 27 Ksm 2023 #468 Sadece birey olma hakkınız olmadığını; biri olma zorunluluğunuz var. Bunu yapmadığınız sürece hayata faydalı bir katkı sağlayamazsınız
Sadece birey olma hakkınız olmadığını; biri olma zorunluluğunuz var. Bunu yapmadığınız sürece hayata faydalı bir katkı sağlayamazsınız
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 30 Ksm 2023 #469 Yalan kartopu gibidir yuvarladıkça büyür.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 3 Arl 2023 #470 ]Bir gül kurur, kalpteki sevgi kurumaz. Yağan yağmur durur, gönüldeki fırtına durmaz.Her sey unutulur ama sevilen insanlar unutulmaz
]Bir gül kurur, kalpteki sevgi kurumaz. Yağan yağmur durur, gönüldeki fırtına durmaz.Her sey unutulur ama sevilen insanlar unutulmaz