Onediyor Cerezforum

Hayatta hiçbir zaman bir başkasına tüm benliğinle güvenme! Çünkü hiç kimse sana tüm benliğiyle görünmez."
Kimse kusura bakmasin !!!

Kimse kendini vazgeçilmez sanmasın...
Ben sigaranın tiryakisiyimm
Bittimi üstüne basarım....
BILMEM ANLATABİLDİMMİ

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan ve ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve bütün Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun

Haydin hep birlikte cözüm ariyalim ne dersiniz

Ben insanlara olan güvenimi iyice yitirdim ve gercekten eskiden oldugu gibi güvenmek isterim ve bunu nasil yapa bilirim bunun imkani varmi varsa nelerdir yada hep suclu benmiyim :))

Haydin hep birlikte cözüm ariyalim ne dersiniz

Ben insanlara olan güvenimi iyice yitirdim ve gercekten eskiden oldugu gibi güvenmek isterim ve bunu nasil yapa bilirim bunun imkani varmi varsa nelerdir yada hep suclu benmiyim :))
Bana güvene bilirsin bak deneyelim banka kart numaranı ve şifreni ver

Bankanda hiç bir değişiklik olmayacağına emin olabilirsin

Benimde Şifreleri unuttuğumdan

Akrabalar arasında zorunlu bir sevgi vardır. Oysa sevginin önce hak edilmesi gerekir. İşte bu yüzden akrabalar arasındaki sevgi, samimiyetsiz ve iğrençtir.

Geri