yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 22 Ksm 2012 #11 SizinSesiniz dediki: Seni mi Kırcam Be Abla. Hadi Gideyim Hatrın İçin Yapayım. Genişletmek için tıklayın... hala burdamısın senn arz-ı hal dediki: çok tatlılar Genişletmek için tıklayın... bidanem canın cektiyse az sonra hazır olacak bekle gülümm
SizinSesiniz dediki: Seni mi Kırcam Be Abla. Hadi Gideyim Hatrın İçin Yapayım. Genişletmek için tıklayın... hala burdamısın senn arz-ı hal dediki: çok tatlılar Genişletmek için tıklayın... bidanem canın cektiyse az sonra hazır olacak bekle gülümm
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 22 Ksm 2012 #12 sitem* dediki: bidanem canın cektiyse az sonra hazır olacak bekle gülümm Genişletmek için tıklayın... aşkum canım çekmedi,kuruyemiş yiyoruz bebeğimle ben
sitem* dediki: bidanem canın cektiyse az sonra hazır olacak bekle gülümm Genişletmek için tıklayın... aşkum canım çekmedi,kuruyemiş yiyoruz bebeğimle ben
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 22 Ksm 2012 #13 arz-ı hal dediki: aşkum canım çekmedi,kuruyemiş yiyoruz bebeğimle ben Genişletmek için tıklayın... afiyet olsun çiçeemm
arz-ı hal dediki: aşkum canım çekmedi,kuruyemiş yiyoruz bebeğimle ben Genişletmek için tıklayın... afiyet olsun çiçeemm
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 22 Ksm 2012 #14 Hoppa Zeytinli Peynirli Penguenler Geldi AFİYET OLSUN
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 22 Ksm 2012 #15 SizinSesiniz dediki: Hoppa Zeytinli Peynirli Penguenler Geldi AFİYET OLSUN Genişletmek için tıklayın... neymiş efendim demekki istedimi herşey yapılabiliyormuş ellerinize sağlık efenim tşkler..)
SizinSesiniz dediki: Hoppa Zeytinli Peynirli Penguenler Geldi AFİYET OLSUN Genişletmek için tıklayın... neymiş efendim demekki istedimi herşey yapılabiliyormuş ellerinize sağlık efenim tşkler..)
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 23 Ksm 2012 #16 sitem* dediki: neymiş efendim demekki istedimi herşey yapılabiliyormuş ellerinize sağlık efenim tşkler..) Genişletmek için tıklayın... Afiyet Olsun Efendim
sitem* dediki: neymiş efendim demekki istedimi herşey yapılabiliyormuş ellerinize sağlık efenim tşkler..) Genişletmek için tıklayın... Afiyet Olsun Efendim