Sevgili Babacığım

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Bu bayramda sana gelemediğim için çok üzgünüm. Biliyorum her bayram bir araya gelmeyi, birlikte vakit geçirmeyi ne kadar özlediğimizi. Bu sefer şartlar el vermedi, yanında olamadım.

Ama her zaman kalbimde olduğunu bilmeni isterim. Her bayramda olduğu gibi, bu bayramda da seni düşünüyorum, seni anıyorum. Sensiz ilk bayramım olacak, bu nedenle biraz buruk bir duygu içindeyim.
Seninle geçirdiğimiz bayramları hiç unutmuyorum. Birlikte yaptığımız kahvaltılar, ailece oynadığımız oyunlar, sohbetlerimiz... Hepsi çok güzel anılar olarak kaldı aklımda.
Sen bana her zaman sevgiyi, saygıyı, dürüstlüğü ve çalışkanlığı öğrettin. Bana her zaman destek oldun, yanımda oldun. Senin sayende bugün olduğum insan oldum.
Seni çok özlüyorum babacığım. Keşke burada olsaydın da sana sarılsaydım, seni ne kadar sevdiğimi söyleseydim.
Ruhun şad olsun. Canim Babacigim :(

Seni seven kızın yesim
 

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Keşke burada olabilseydim de, mezarının başında oturup sana dertleşebilseydim. Seni ne kadar özlediğimi, her gün seni ne kadar düşündüğümü anlatamazdım.
Seninle paylaşacak o kadar çok şey var ki. Hayatımda neler oluyor, neler değişti, neler öğrendim... Hepsini sana anlatmak, seninle sohbet etmek isterdim.
Biliyorum ki her zaman yanımdasın, beni koruyor ve gözetiyorsun. Bu bayramda da ruhun bizimle olacak, bunu biliyorum.

Seni çok seviyorum babacığım. Nur içinde yat. koca yürekli pala biyikli Adam​

 
Top