~meLek~ GalataSaray'ım 25 Ags 2013 #154 nazenin dediki: kardeşcanımsın.. Genişletmek için tıklayın... Sen benim neşe kaynağim..birtanemsinn..öpüyorumm seni..
nazenin dediki: kardeşcanımsın.. Genişletmek için tıklayın... Sen benim neşe kaynağim..birtanemsinn..öpüyorumm seni..
~meLek~ GalataSaray'ım 25 Ags 2013 #157 Püsküllü Huni dediki: bi bakiim neyimsin gazayıntaplı asi melek işte Genişletmek için tıklayın... Tek o kadarcık mı..
Püsküllü Huni dediki: bi bakiim neyimsin gazayıntaplı asi melek işte Genişletmek için tıklayın... Tek o kadarcık mı..
dderya kOkOşŞ V.I.P 25 Ags 2013 #158 melekimsin, aşkoşumsun, tatlışımsın =) (Tekerleme gibi oldu yahu, yeni nesil tarzı konuşmak zor)
~meLek~ GalataSaray'ım 25 Ags 2013 #159 dderya dediki: melekimsin, aşkoşumsun, tatlışımsın =) (Tekerleme gibi oldu yahu, yeni nesil tarzı konuşmak zor) Genişletmek için tıklayın... Bak seenn.. Snde benim ballımm..böcüğüm,kankam,birtanemssiinnnnnn...
dderya dediki: melekimsin, aşkoşumsun, tatlışımsın =) (Tekerleme gibi oldu yahu, yeni nesil tarzı konuşmak zor) Genişletmek için tıklayın... Bak seenn.. Snde benim ballımm..böcüğüm,kankam,birtanemssiinnnnnn...
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 25 Ags 2013 #160 Asi MeLeK dediki: Bak seenn.. Snde benim ballımm..böcüğüm,kankam,birtanemssiinnnnnn... Genişletmek için tıklayın... Güzel düşüncelere sahip olansın...
Asi MeLeK dediki: Bak seenn.. Snde benim ballımm..böcüğüm,kankam,birtanemssiinnnnnn... Genişletmek için tıklayın... Güzel düşüncelere sahip olansın...