dağcı Üstat 8 Ekm 2008 #1 yaw arkadaşlar çalışacak ne gün bıraktı ne hafta ya baayram yada kutlama haftası yaptı 365 günü bırakında rahat rahat çalışalım yaw
yaw arkadaşlar çalışacak ne gün bıraktı ne hafta ya baayram yada kutlama haftası yaptı 365 günü bırakında rahat rahat çalışalım yaw
biz Aktif 9 Ekm 2008 #13 Çok çalışkandır kelebek bizim okulda öğretmen olmasını isterdim maaşallah hiç boş durmuyor. Her tarakta bezi var. Upvote 0 Downvote
Çok çalışkandır kelebek bizim okulda öğretmen olmasını isterdim maaşallah hiç boş durmuyor. Her tarakta bezi var.
dağcı Üstat 9 Ekm 2008 #14 biz dediki: Çok çalışkandır kelebek bizim okulda öğretmen olmasını isterdim maaşallah hiç boş durmuyor. Her tarakta bezi var. Genişletmek için tıklayın... her tarafta bez mi bırakıyor niye paspascı mı ? Upvote 0 Downvote
biz dediki: Çok çalışkandır kelebek bizim okulda öğretmen olmasını isterdim maaşallah hiç boş durmuyor. Her tarakta bezi var. Genişletmek için tıklayın... her tarafta bez mi bırakıyor niye paspascı mı ?
dağcı Üstat 9 Ekm 2008 #18 valla benimde bildiğim bişey varsa bu kelebek ders çıkışı gelir devam eder çocuklara kızgınlığını bizden mi çıkarıyo napıyo anlamadım gitti Upvote 0 Downvote
valla benimde bildiğim bişey varsa bu kelebek ders çıkışı gelir devam eder çocuklara kızgınlığını bizden mi çıkarıyo napıyo anlamadım gitti
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 9 Ekm 2008 #19 dağcı dediki: valla benimde bildiğim bişey varsa bu kelebek ders çıkışı gelir devam eder çocuklara kızgınlığını bizden mi çıkarıyo napıyo anlamadım gitti Genişletmek için tıklayın... Abi sen kelebeğin öğrencisi olacaksınki o zaman vay halinee Upvote 0 Downvote
dağcı dediki: valla benimde bildiğim bişey varsa bu kelebek ders çıkışı gelir devam eder çocuklara kızgınlığını bizden mi çıkarıyo napıyo anlamadım gitti Genişletmek için tıklayın... Abi sen kelebeğin öğrencisi olacaksınki o zaman vay halinee
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 9 Ekm 2008 #20 Aman sizde kelebeği canavar yaptınız o kadar sinirli değildir benim bildiğim kelebek Upvote 0 Downvote