dağcı Üstat 8 Ekm 2008 #1 yaw arkadaşlar çalışacak ne gün bıraktı ne hafta ya baayram yada kutlama haftası yaptı 365 günü bırakında rahat rahat çalışalım yaw
yaw arkadaşlar çalışacak ne gün bıraktı ne hafta ya baayram yada kutlama haftası yaptı 365 günü bırakında rahat rahat çalışalım yaw
kelebek -ütopik- V.I.P 8 Ekm 2008 #2 dağcı o günlerde tatil yok merak etme sen bunlar öğretmenlerin kutladığı ve evrak olarak hazırlayıp idareye sundukları günler. Bu nedenle bu yazılar eğitimcilerin çok işine yarıyor. Maksat faydalı olmak yani Ayrıca bitti Upvote 0 Downvote
dağcı o günlerde tatil yok merak etme sen bunlar öğretmenlerin kutladığı ve evrak olarak hazırlayıp idareye sundukları günler. Bu nedenle bu yazılar eğitimcilerin çok işine yarıyor. Maksat faydalı olmak yani Ayrıca bitti
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 8 Ekm 2008 #4 Maşallah netmiş öLe KebeLek..ŞaŞ..Benim 10 ayda açtığım konuyu 1 günde açmış.. Upvote 0 Downvote
dağcı Üstat 8 Ekm 2008 #6 valla hala devam ediyo ders çalşıyomuş ben sordum efsane valla ben onun öğrencisi olmak istemezdim Upvote 0 Downvote
kelebek -ütopik- V.I.P 8 Ekm 2008 #7 dağcı sen kendi ilgi alanına dön senin için 3 tane zeka sorusu ekledim bak senden başka ilgilenen yok zaten Upvote 0 Downvote
dağcı sen kendi ilgi alanına dön senin için 3 tane zeka sorusu ekledim bak senden başka ilgilenen yok zaten
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 8 Ekm 2008 #8 Yazık Valla onun öğrenciLerine..aCıdım çocukLara Şimdi.. Ama Ben Yinede razıyım öğrencisi oLmaya.. Benide aL okuLuna KebeLek.. Upvote 0 Downvote
Yazık Valla onun öğrenciLerine..aCıdım çocukLara Şimdi.. Ama Ben Yinede razıyım öğrencisi oLmaya.. Benide aL okuLuna KebeLek..
dağcı Üstat 8 Ekm 2008 #9 kelebek dediki: dağcı sen kendi ilgi alanına dön senin için 3 tane zeka sorusu ekledim bak senden başka ilgilenen yok zaten Genişletmek için tıklayın... yani bu sitenin en zekisi benmiyim görmedim ki link versene Upvote 0 Downvote
kelebek dediki: dağcı sen kendi ilgi alanına dön senin için 3 tane zeka sorusu ekledim bak senden başka ilgilenen yok zaten Genişletmek için tıklayın... yani bu sitenin en zekisi benmiyim görmedim ki link versene
kelebek -ütopik- V.I.P 8 Ekm 2008 #10 Efsane okula alırken sınava tabi tutuyoruz biz de benim öğrencim olmak kolay değil Upvote 0 Downvote