Beşiktaş İletişim komisyonu ve başkanlığı ile ilgili basın açıklaması

Sentinus

Tengri biz menen!
Özel üye
Basın Duyurusu

Beşiktaş Sportif AŞ. Yönetim Kurulu tarafından Beşiktaş İletişim Komitesi kurulmasına ve bu komitenin Başkanlığı’na Erdoğan Aktaş’ın getirilmesine oy birliği ile karar vermiştir.

İcra Kurulu’na bağlı olarak ve tamamıyla gönüllülük esasıyla bu görevi üstlenen Erdoğan Aktaş; kurumsal İletişim, Beşiktaş TV, kulübün tüm yayınları, internet ve sosyal medyadan sorumlu olacaktır.

Erdoğan Aktaş, BJK TV’nin yeniden yapılandırılması ve Beşiktaş A.Ş.’nin bütün mecralarda şeffaf, doğru ve bilgilendirici şekilde yer alması için çalışacaktır.

Aktaş, 2 Nisan 2014 tarihi itibariyle görevine başlamıştır.

Erdoğan Aktaş kimdir?
1967 yılında İstanbul’da doğan Erdoğan Aktaş, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü mezunudur. 1984 yılında Güneş Gazetesi ile muhabirliğe başlayan Aktaş, daha sonra sırasıyla Gazete Gazetesi, Hürriyet, Sabah ve Milliyet'de polis muhabiri olarak çalıştı.

1992 yılında Star TV'de televizyon haberciliğine başladı. Muhabir olarak sırasıyla Star TV, Show TV ve NTV'de görev aldı.1999-2005 yılları arasında NTV'de Yakın Plan isimle programı hazırlayıp sundu. Bu arada Türkiye'nin ve dünyanın çeşitli bölgelerinde gazeteci olarak gelişmeleri takip etti.

Televizyonculuğa adım attığı Star TV'ye 2005 yılı Mart ayında Genel Yayın Yönetmeni olarak geri döndü. Bu arada "Aşık Olan Terkeder" isimli ilk romanı yayınlandı. Star TV'deki görevini sürdürürken, aynı zamanda Posta Gazetesi'nde günlük köşe yazıları yazdı. 2008 yılında ise Haber Türk TV Genel Yayın Yönetmenliği görevini aldı. 2009 yılından bu yana ATV Haber Genel Yayın Yönetmenliği sürdüren Erdoğan Aktaş evli ve üç çocuk babasıdır.
 
Top