Yoğurma kabına tuzu, zeytinyağı ve suyu alıp karıştıralım. Ardından kontrollü bir şekilde unu ekleyip yoğuralım. Hamur toparlandıktan sonra zeytinyağını ilave edip yoğuralım. Ele yapışmayan yumuşak bir hamur elde edelim.
Köftesi için gerekli tüm malzemeleri karıştırma kabına alıp yoğuralım.
Yoğurduğumuz hamuru silindir haline getirip 9 eşit bezeye bölelim.
Masaya un serpelim ve çay tabağı büyüklüğünde açalım. Ardından köfteleri de aynı şekilde parçalara bölüp yuvarlayalım.
Köfteleri açtığımız hamurların üzerine yerleştirelim ve hamuru kapatalım.
Masaya un serpelim ve merdane ile hamuru çay tabağından biraz büyük olacak şekilde açalım.
Tavaya sıvı yağ alalım ve ısındıktan sonra böreğimizi alıp her iki yüzü kızarana kadar pişirelim.