Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 31 Ags 2010 #71 Rica ederim onlarda benim beğendiklerimden Seninkilerde çok güzel ayrıca sayfa güzel oldu emeğine sağlık
Rica ederim onlarda benim beğendiklerimden Seninkilerde çok güzel ayrıca sayfa güzel oldu emeğine sağlık
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 31 Ags 2010 #72 hep düşünüyordum...kararsızdım..şimdiki iyiki açmışım diyorum bu konuyu..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 31 Ags 2010 #73 Kalp Kıranlara; Kopan gülün dalında durması ne kadar zorsa,kırılan kalbinde onarılması o kadar zordur. . . !
Kalp Kıranlara; Kopan gülün dalında durması ne kadar zorsa,kırılan kalbinde onarılması o kadar zordur. . . !
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 31 Ags 2010 #74 Her Zaman Doğru Olmak Ümidiyle; Cümleler doğrudur sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz sen eğri isen. . . !
Her Zaman Doğru Olmak Ümidiyle; Cümleler doğrudur sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz sen eğri isen. . . !
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 31 Ags 2010 #75 Şükür Bilmeyenlere Hem şükür bilmeyen kulsun,Hem diyorsun küpüm dolsun.Sen, Allah’tan râzı ol ki;Allah senden râzı olsun. . . !
Şükür Bilmeyenlere Hem şükür bilmeyen kulsun,Hem diyorsun küpüm dolsun.Sen, Allah’tan râzı ol ki;Allah senden râzı olsun. . . !
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 31 Ags 2010 #76 AŞk.... Gerçek AŞK sevdiğini anınca yanmak...Yandıkça sevdireni anmaktır...!
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 31 Ags 2010 #77 Bir Bahçeye Giremezsen, Durup Seyran Eyleme. Bir Gönlü Yapamazsan, Yıkıp Viran Eyleme. . . !
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 31 Ags 2010 #78 SöyLeyecek Sözüm oLmαyαbiLir αmα önemLi değiL ..Çünkü Boş konuşmaktαn iyidiR ! ve eFendiLik αğαç gibidir kökü yerDe bαşı GöktediR
SöyLeyecek Sözüm oLmαyαbiLir αmα önemLi değiL ..Çünkü Boş konuşmaktαn iyidiR ! ve eFendiLik αğαç gibidir kökü yerDe bαşı GöktediR
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 31 Ags 2010 #79 Diliyle ortalığı karıştıranlara Ey Gönüldaş! Bir gönül yapmak gelmiyorsa elinden, bâri bir gönül yıkılmasın dilinden. . . !
Diliyle ortalığı karıştıranlara Ey Gönüldaş! Bir gönül yapmak gelmiyorsa elinden, bâri bir gönül yıkılmasın dilinden. . . !
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 31 Ags 2010 #80 Şükür Bilmeyenleree Ben Ölünce Bir Elimi Tabutumun Dışına Atın. İnsanlar Görsünler Ki Padişah Bu Dünyadan Eli boş Gitti. "Kanuni Sultan Süleyman"
Şükür Bilmeyenleree Ben Ölünce Bir Elimi Tabutumun Dışına Atın. İnsanlar Görsünler Ki Padişah Bu Dünyadan Eli boş Gitti. "Kanuni Sultan Süleyman"