yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 26 Ags 2022 #2 RE sf türkcemi almancami ?? resf Upvote 0 Downvote
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 27 Ags 2022 #4 Re-sf-ebe hoşuma gitti bu soru he Upvote 1 Downvote Çözüm
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 27 Ags 2022 #5 Sentinus dediki: Re-sf-ebe hoşuma gitti bu soru he Genişletmek için tıklayın... Tabi ben yordum sen buldun Upvote 0 Downvote
Sentinus dediki: Re-sf-ebe hoşuma gitti bu soru he Genişletmek için tıklayın... Tabi ben yordum sen buldun
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 27 Ags 2022 #6 yilmaz27 dediki: Tabi ben yordum sen buldun Genişletmek için tıklayın... Sonuca bakmak lazım bazen abi Upvote 0 Downvote
yilmaz27 dediki: Tabi ben yordum sen buldun Genişletmek için tıklayın... Sonuca bakmak lazım bazen abi
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 28 Ags 2022 #7 Sentinus dediki: Re-sf-ebe hoşuma gitti bu soru he Genişletmek için tıklayın... Nerden vardin bu karara ya baska sey ise )) birde aciklamasini yapmalisin bence mesala kadi nin kucagindaki nedir Saka bir yana dogru cevap Upvote 0 Downvote
Sentinus dediki: Re-sf-ebe hoşuma gitti bu soru he Genişletmek için tıklayın... Nerden vardin bu karara ya baska sey ise )) birde aciklamasini yapmalisin bence mesala kadi nin kucagindaki nedir Saka bir yana dogru cevap
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 29 Ags 2022 #8 yesim434 dediki: Nerden vardin bu karara ya baska sey ise )) birde aciklamasini yapmalisin bence mesala kadi nin kucagindaki nedir Saka bir yana dogru cevap Genişletmek için tıklayın... Açıklama zaten var hecelere böldüm ya. Re-sf- ebe Upvote 0 Downvote
yesim434 dediki: Nerden vardin bu karara ya baska sey ise )) birde aciklamasini yapmalisin bence mesala kadi nin kucagindaki nedir Saka bir yana dogru cevap Genişletmek için tıklayın... Açıklama zaten var hecelere böldüm ya. Re-sf- ebe
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 29 Ags 2022 #9 Sentinus dediki: Açıklama zaten var hecelere böldüm ya. Re-sf- ebe Genişletmek için tıklayın... ozaman bekle geliyor bakim bunuda cok kolay bilecekmisin ) Upvote 0 Downvote
Sentinus dediki: Açıklama zaten var hecelere böldüm ya. Re-sf- ebe Genişletmek için tıklayın... ozaman bekle geliyor bakim bunuda cok kolay bilecekmisin )
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 29 Ags 2022 #10 yesim434 dediki: ozaman bekle geliyor bakim bunuda cok kolay bilecekmisin ) Genişletmek için tıklayın... Sal gelsin abla bilirsem benimdir, bilemezsem soru yanlıştır kesin Upvote 0 Downvote
yesim434 dediki: ozaman bekle geliyor bakim bunuda cok kolay bilecekmisin ) Genişletmek için tıklayın... Sal gelsin abla bilirsem benimdir, bilemezsem soru yanlıştır kesin