Baharatlı Kruton, Kıtır Ekmek

Papatya

V.I.P
V.I.P

Baharatlı Kruton, Kıtır Ekmek
Baharatlı Kruton, Kıtır Ekmek Nasıl Yapılır?

Çorbalarınızın yanında, salatalarınızda kullanmak üzre bayat ekmeklerinizi de değerlendirebileceğiniz basit ve güzel bir yol, kıtır ekmek yapmak.

gypd50.jpg


Fırını önceden 180 dereceye ısıtın. Ekmeklerin kenarlarını kesin. Küp küp doğrayın. Derin bir kaseye alın ve üzerine zeytinyağını ve baharatları ekleyin.

LENk1a.jpg


İyice karıştırdıktan sonra yağlı kağıt serili fırın tepsisine yerleştirin. Ekmekler çıtır çıtır olana kadar arada bir karıştırarak pişirin.
Bu ekmekleri difrizde 1 ay kadar saklayabilirsiniz. Bir buz dolabı poşetine koyun ve ağızını sıkıca kapatın.

Acil durumlarda çıkarıp kullanmanız mümkün.

 

Papatya

V.I.P
V.I.P
Sarımsak kokusunu ve tadını seviyorsanız dilerseniz toz sarımsakta ilave edebilirsiniz. Toz sarımsak yerine gerçek sarımsakta kullanabilirsiniz iyice döverek.
 
Top