Gizemli Cadi Forum Gururu 10 Hzr 2013 #4,981 yorumsuz adminimiz.." durdurun dünyayı inecek var diyor...durdursak mı bilemedim şimdi...düşünüyorum))
yorumsuz adminimiz.." durdurun dünyayı inecek var diyor...durdursak mı bilemedim şimdi...düşünüyorum))
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Hzr 2013 #4,982 Rahat bırakalım dönsün ya Alışkanlıkları kırmak zordur dünya da alışmış dönmeye
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 10 Hzr 2013 #4,983 Uyusam mı ki.. Sabah erken kalkıp çalışırım.. Evet kesin kalkarım.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Hzr 2013 #4,984 _nehir_ dediki: Uyusam mı ki.. Sabah erken kalkıp çalışırım.. Evet kesin kalkarım. Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle kalkar hiç şüphem yok
_nehir_ dediki: Uyusam mı ki.. Sabah erken kalkıp çalışırım.. Evet kesin kalkarım. Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle kalkar hiç şüphem yok
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Hzr 2013 #4,985 Çapulcu sözcüğünün tanımını değiştirmiş TDK Önceki Tanım: Başkasının malını alan, yağma, talan eden kimse, talancı, yağmacı, plaçkacı. Şimdiki Tanım: Düzene aykırı davranışlarda bulunan, düzeni bozan, plaçkacı.
Çapulcu sözcüğünün tanımını değiştirmiş TDK Önceki Tanım: Başkasının malını alan, yağma, talan eden kimse, talancı, yağmacı, plaçkacı. Şimdiki Tanım: Düzene aykırı davranışlarda bulunan, düzeni bozan, plaçkacı.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Hzr 2013 #4,987 Sonumu hiç iyi görmüyorum Rüyamda hergün çevremden bir arkadaşı görüyorum yaa bu ne O değil arkadaşlarım film şeridi gibi hergün rüyamdan geçiyor Yakında ölcem mi yoksa nedir bilmiyorum
Sonumu hiç iyi görmüyorum Rüyamda hergün çevremden bir arkadaşı görüyorum yaa bu ne O değil arkadaşlarım film şeridi gibi hergün rüyamdan geçiyor Yakında ölcem mi yoksa nedir bilmiyorum
P Papatya V.I.P V.I.P 10 Hzr 2013 #4,989 Çarşamba günü her şey mükemmel olmalı Allahım yardım et ne olur...
MeRciMeK V.I.P V.I.P 10 Hzr 2013 #4,990 Olca hocanın Amerikaya gidişi bizi ağlattı, demek ki gönlümüze taht kurmuşş