2019 Fular Modası Kombinleri

Düş

Özel Üye
Özel üye
Genç neslin yaratıcılığı ve aksesuar merakı ile fularlar yeniden moda kataloglarında yer alıyor. Bandanaların farklı stillerde bağlanması ve çok tutulması yeni sezonda fular kullanımını güncelledi.

2018 moda stillerinde oldukça renkli ve eğlenceli şekilde sunulan fularlar, tüm kombinlerde kullanılabilir.

fular-moda-01.JPG


Çantada Fular Modası
Furla, Vuıtton, Gucci gibi markaların geçtiğimiz sezonlarda çantalara eklediği fular trendi, 2019 sezonunda geniş bir yelpazede kullanılıyor. Minik kare fularları dilediğiniz renkte alarak, çantanıza bağlayabilirsiniz. Hem hava katan hem de sezon modasına ayak uyduran konsept için fiyonk bağlama stili, ekstra sempatiktir.

Fermuarın uç kısmına, askı başlangıcına, tutaçların birleşim yerine ya da çantanın dilediğiniz kısmında istediğiniz şekilde bağlayabilirsiniz.

fular-moda-02.JPG


Boyunda Fular Trendi
Gömlek, tişört, kazak veya elbise, tamamında şık duran fularlar oldukça ekonomik oldukları için hemen herkes kullanıyor. Çiçek desenleri, renk cümbüşleri, sembolik tasarımlar gibi pek çok efekt ile tarzınıza yansıtan eğlenceli fular modelleri kullanabilirsiniz.

Uzun erkekler tarafından da çok tercih edilen ürünler arasında. Triko kazaklar ve gömlekler ile göz alıcı şıklık sunuyor.

fular-moda-03.JPG


Saçta Fular Şıklığı
Hem uzun saçlarda hem de kısa saçlarda fular, sempatik şıklık sunuyor. Tokaların üzerine bağlayabilir, kocaman fiyonklar atarak spor ve kombinlerinize hareket katabilirsiniz.

Kısa saçlarda dağınık stil ve özgürce bağlayabilir, üst kısımda fiyonk veya çiçek stili oluşturarak eğlenceli kullanım sağlayabilirsiniz.

fular-moda-04.JPG
 
Top