2013 Başak Burcu Yorumu

Paradoks

... Elif ...
Özel üye
Başak Burcu 2013 Yorumu



Sevgili Başak burçları 2013 yılında sizleri neler bekliyor 2013 Başak Burcu yorumlarını sizlerle paylaşıyoruz Jüpiter, ilişkileri temsil eden yedinci eviniz Balık burcundaki geçişini tamamlarken yılın ilk üç haftasında insanlar size şans getirecekler. Özellikle bir ilişkiniz varsa bu geçiş size fayda sağlayacak. Onunla geçireceğiniz zamanın keyfini çıkarın ve birlikte bir tatil planı yapın. Ayrıca iş arkadaşlarınız veya komşularınızla yakın ilişkiler kurmayı düşünebilirsiniz. Ama bir iş ortaklığı içindeyseniz dikkatli olmanızda yarar var. Bir başkasının düşüncelerine dayanan sahte bir iyimserlik içinde bazı vaatlere kanabilirsiniz.

Sevgili Başak, 2013 olumlu ve enerjik bir yılın sizi beklediğini işaret ediyor.

Başaklar, çevrenizle olumlu ilişkiler içinde olacak yeni fırsatlarla karşılaşacaksınız. Arkadaşlarınızın ve çevrenizdekilerden göreceğiniz destekler yılın ilk yarısında rahatlamanızı sağlayacak. 2013 ilk yarısında tedbirli olmanız gerekiyor. Özellikle ikili ilişkilerinizi ilgilendiren konularda değişimler yaşayabilirsiniz. Devam eden ve iyi giden bir ilişkiniz varsa bu ilişkiniz açısında daha coşkulu ve heyecanlı günlerin sizi beklediğini gösteriyor ola bilir. Ancak ilişkinizde şuana kadar çekindiğiniz soru işaretleri varsa bu siz başak burçları için sıkıntılı günlerin, kavgaların, düşmanlıkların yaşanabileceği günleri işaret ediyor olabilir.

22 Ocak’ta Jüpiter sekizinci eviniz Koç burcuna giriyor. Banka hesabınızdaki rakamı artırma potansiyeline sahip bu geçişten maksimum seviyede faydalanmak için hızlı hareket etmeniz ve her günü iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Ancak her zaman olduğunuz gibi teminli olmayı sürdürün çünkü Jüpiter beklentileri artırıp vaatlerini gerçekleştirmeyebilir. Bu, özellikle Şubat ve Mart aylarında ters tepebilecek yatırımlar için de geçerli. Özellikle uzun vadeli yatırımları iyice araştırın. Bu geçiş size veya eşinize küçük bir kazanç sağlayabilir.

Jüpiter 4 Haziranda Boğa burcuna yöneliyor ve gelecek yıl bu burçta kalacak. Jüpiter, dokuzuncu evinizden geçerken kişisel ya da işle ilgili bir seyahat olasılığı yüksek görünüyor. Bir sınıf toplantısında biriyle tekrar bir araya gelebilirsiniz. Bu Güneş alanında eğitim de ön planda, dolayısıyla 2013 yılında kariyerinize fayda sağlayacak bir veya iki seminere katılmayı düşünebilirsiniz. Soy ağacınızı araştırabi lir, aile büyüklerinizin yaşadığı yerleri ziyaret edebilir ve burada size faydalı olacak birileriyle tanışabilirsiniz. Ayrıca oturduğunuz yerden bir şeyler öğrenmek de keyifli olabilir, o yüzden kütüphane kartınızı yenileyin ve internet üzerinden eğitim seçeneklerine bakın.

Satürn bu yıl kişisel kaynaklar, gelir, harcama ve mülkleri temsil eden ikinci eviniz Terazi burcundaki geçişini sürdürüyor. Burada Satürn finansal sıkıntıyı işaret etse de bu banka hesabınızdan çok düşünce yapınızı ilgilendiriyor olabilir. Birikimleri artırarak tutumlu olmak bu geçişi atlatmanın iyi bir yoludur ve siz neredeyse farkında olmadan bu davranışı benimsediğinizi göreceksiniz. Bütçe yapmak, borçları kapatmak ve finansal planlama hedefiniz olmalı. Daha azıyla yetinmekten memnun olacaksınız, o yüzden şimdi dolaplarınızı ve çekmecelerinizi temizleyin ve becerilerinizi her şeye uygun bir yer bulmak için kullanın.
 
Top