2012 Land Rover Discovery

BeReNN

Alyam?
Özel üye
Land Rover 2012 yılı için Discovery 4 ve Range Rover Sport modellerine ait güncellemeleri duyurdu. 3,0 litre hacmindeki SDV6 dizel ünite, 11hp artış ile 252hp güç ve 600nm tork üretir durama getirilmiş (CO2:230 g/km). Ayrıca her iki model de yeni sekiz vitesli otomatik şanzımana kavuşmuş. Diğer önemli nokta Jaguar’dan ilham alınarak tasarlanmış vites seçim birimi aynı zamanda direksiyona monte edilmiş vites pedalları ile kontrol edilebiliyor.

SUV performansının yanı sıra, güncellenen jant tasarımı, isteğe bağlı 825W gücündeki 17 adet hoparlör Harmon Kardon imzasını taşıyor. Yenilenen bilgi-eğlence sistemi “Say What You See” ses ile kontrol edilebiliyor.

Land Rover arazi performansı için Gradient Hızlanma Kontrol Yardımcısı, Yokuş kalkış asistanı (Hill Start Assist), sadece Range Rover Sport’ta sunulan otomatik açılan bagaj kapağı ve 7 inç boyutundaki dokunmatik ekran, otomotiv sektöründe nadir görülen “Dual View” özelliği ile etkiliyor. (Dual View teknolojisi; sürücü navigasyona bakarken, yan taraftaki yolcu aynı zamanda DVD film, müzik çalar vs. fonksiyonlarını eş zamanlı kullanabiliyor)

2012 Land Rover Discovery foto

2012-land-rover-discovery-4-0.jpg


2012_Land_Rover_Discovery_.jpg
 
Top