KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 10 Eyl 2010 #111 Aşk ßeyinle Yαşαyαn Bir Senαryo Değil ~ KαlpLe Yαşαnαn ßir Sevdαdır...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 10 Eyl 2010 #112 Yüreğimi bir başka yakana... Aşka yanmalı can dediğin...ya canan olmalı ; ya da canını almalı..yar diyemezsin ki herkese ; içindeki yaran olmalı...herkesin de bir yüreği vardır amma , yürek dediğin bir b(aşka) yanmalı !..
Yüreğimi bir başka yakana... Aşka yanmalı can dediğin...ya canan olmalı ; ya da canını almalı..yar diyemezsin ki herkese ; içindeki yaran olmalı...herkesin de bir yüreği vardır amma , yürek dediğin bir b(aşka) yanmalı !..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 10 Eyl 2010 #113 Bir şairden... ''başka anlamlar arama gerek yok! katlandığım kadar seviyorum seni gerçek bu..''
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 11 Eyl 2010 #114 Sαtılmış Tüm Sevgilere İnαt , Yαşαsın Sevgilisiz HαYαT !
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 11 Eyl 2010 #115 canımLı cicimLi aŞk keLimeLeri yok bizde ~ ßakışımız yeter qeRçekten Sevene !
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 11 Eyl 2010 #116 Neye Yaklaşsam Sonu Uzaklık Ve Kırgınlık, Anladım Ki Yok Allahtan Başkasına Yakınlık!
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 11 Eyl 2010 #117 Yeni bulduğun arkadaşları kaleme, eskileri silgiye vurma. Kalemin ucu kalbine batarsa, silginin yumuşak şefkatine muhtaç olursun
Yeni bulduğun arkadaşları kaleme, eskileri silgiye vurma. Kalemin ucu kalbine batarsa, silginin yumuşak şefkatine muhtaç olursun
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 11 Eyl 2010 #118 NaSıL SeNsiZLiĞi BeN YaRaTmAdıMSa, TaDaCaĞıN BeNsiZliKTe BeNiM EsERiM OlMaYaCaK.. !
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 11 Eyl 2010 #119 Kimse söndüremez tüter bu ocak, Şehit ve gazi bedelidir bu şanlı bayrak,Adı Türk'tür bu vatanın TÜRK kalacak.
Kimse söndüremez tüter bu ocak, Şehit ve gazi bedelidir bu şanlı bayrak,Adı Türk'tür bu vatanın TÜRK kalacak.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 12 Eyl 2010 #120 Arkamdan konuşanlara.. Birileri arkanızdan konuşuyorsa ; onlardan öndesiniz demektir.