yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 17 Hzr 2022 #1 @Asi Kızkuzummmm saglikli senelerin olsun emi iyiki bizimlesin iyiki tanidik seni Son düzenleme: 17 Hzr 2022
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 17 Hzr 2022 #2 Ne dersin bugünü en güzel günlerin başlangıcı yapalım ve bugün en kötü günün olsun. Doğum günün kutlu olsun.
Ne dersin bugünü en güzel günlerin başlangıcı yapalım ve bugün en kötü günün olsun. Doğum günün kutlu olsun.
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 17 Hzr 2022 #3 En içten kutlamak istediğim doğum günlerinden bu. İyi ki doğdun @Asi Kız vaay bee kaç oldun sen ya Yeni yaşında ve gelecek yaşlarında tüm düşlerin gerçek olsun iyi ki doğdun iyi ki varsın
En içten kutlamak istediğim doğum günlerinden bu. İyi ki doğdun @Asi Kız vaay bee kaç oldun sen ya Yeni yaşında ve gelecek yaşlarında tüm düşlerin gerçek olsun iyi ki doğdun iyi ki varsın
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 17 Hzr 2022 #4 Ooo bizim Asi'nin doğum günü demek Ben de gelecekteki yaşamında sağlıklı, huzurlu bir yaşam diliyorum tam da düşlerindeki gibi @Asi Kız
Ooo bizim Asi'nin doğum günü demek Ben de gelecekteki yaşamında sağlıklı, huzurlu bir yaşam diliyorum tam da düşlerindeki gibi @Asi Kız
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 17 Hzr 2022 #5 @Asi Kız iyiki dogdun iyiki tanidim seni sevdiklerinle birlikte nice musmutlu senelere
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 17 Hzr 2022 #6 Herkese çok teşekkür ederim iyi ki bende sizleri tanıdım 2.bir ailem oldunuz iyi ki varsınız
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 17 Hzr 2022 #8 Sağlıklı mutlu huzurlu yaşlara, doğum günün kutlu olsun canım
zevzek zevzek® Özel üye 17 Hzr 2022 #9 Yeni yaşın istediğin bütün güzel şeylerin olacağı bir yıl olsun @Asi Kız mutlu yıllar..
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 18 Hzr 2022 #10 Doğum günün kutlu canım @Asi Kız , tanıdığım en tatlı asi olabilirsin , yeni yaşın sana sağlık, huzur ve bolca mutluluk getirsin inşallah
Doğum günün kutlu canım @Asi Kız , tanıdığım en tatlı asi olabilirsin , yeni yaşın sana sağlık, huzur ve bolca mutluluk getirsin inşallah