Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 17 Hzr 2023 #21 YoRuMSuZ dediki: Vay canına forumun asi kızı bir yaş daha almış demek Yeni yaşında her düşünün gerçekleşmesi dileğiyle mutlu yılllarrrrr.... Özel pasta bile yapıldı bak Ek dosyayı görüntüle 87120 Genişletmek için tıklayın... Harika görünüyor çok teşekkür ederim
YoRuMSuZ dediki: Vay canına forumun asi kızı bir yaş daha almış demek Yeni yaşında her düşünün gerçekleşmesi dileğiyle mutlu yılllarrrrr.... Özel pasta bile yapıldı bak Ek dosyayı görüntüle 87120 Genişletmek için tıklayın... Harika görünüyor çok teşekkür ederim
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 17 Hzr 2023 #22 Sentinus dediki: Mutlu yıllar dilerim hocam. Bütün dileklerini gerçekleştirdiğin bir yıl olması dileğiyle Genişletmek için tıklayın... Araf dediki: Yaşadığın anılarını ileride gülerek hatırlayacağın, hayatında acıdan çok neşenin olacağı güzel bir yıl olması dileğiyle. İyi ki doğdun, güzel yaşlara ve günlere. Genişletmek için tıklayın... Çok teşekkür ederim nice birlikte yıllara
Sentinus dediki: Mutlu yıllar dilerim hocam. Bütün dileklerini gerçekleştirdiğin bir yıl olması dileğiyle Genişletmek için tıklayın... Araf dediki: Yaşadığın anılarını ileride gülerek hatırlayacağın, hayatında acıdan çok neşenin olacağı güzel bir yıl olması dileğiyle. İyi ki doğdun, güzel yaşlara ve günlere. Genişletmek için tıklayın... Çok teşekkür ederim nice birlikte yıllara
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 18 Hzr 2023 #23 Aaaaa ben gelmeden pastayi bitirdiniz mi ya bende istiyorum pastaa
Hecem Özel Üye Özel üye 18 Hzr 2023 #24 Kocaman mutluluklar gönderiyorum sana doğu günün kutlu olsun canımmmmm
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 18 Hzr 2023 #25 GECMIS DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN @Asi Kız sevdiklerinle nice mutlu senelere
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 21 Hzr 2023 #26 Mutlu huzurlu sağlıklı bir sürü güzellik dolu bir yaş olsun inşallah iyiki doğdun @Asi Kız ve yolun iyiki buraya düştü
Mutlu huzurlu sağlıklı bir sürü güzellik dolu bir yaş olsun inşallah iyiki doğdun @Asi Kız ve yolun iyiki buraya düştü
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 21 Hzr 2023 #27 nazenin dediki: Mutlu huzurlu sağlıklı bir sürü güzellik dolu bir yaş olsun inşallah iyiki doğdun @Asi Kız ve yolun iyiki buraya düştü Genişletmek için tıklayın... İyki bende sizi tanıdım teşekkür ederim
nazenin dediki: Mutlu huzurlu sağlıklı bir sürü güzellik dolu bir yaş olsun inşallah iyiki doğdun @Asi Kız ve yolun iyiki buraya düştü Genişletmek için tıklayın... İyki bende sizi tanıdım teşekkür ederim