• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

Turkcell T20 Teknik Özellikleri ve Çıkış Tarihi

turkcell t20 özellikleri, Turkcell T20 Teknik Özellikleri, Turkcell T20 Hakkında
Turkcell satışa sunduğu T10′dan sonra şimdide T20 modelli telefonun satışına hazırlanıyor.Eski modelinin üzerine daha fazla özellikliği ile piyasaya sürülecek cep telefonu diğer akıllı telefonları aratmayacak gibi.
GSM operatörlerinin kendi markalarını taşıyan akıllı telefon modellerinipiyasaya sürmesine artık alıştık. Bu alanda ülkemizde Turkcell veVodafone başı çekiyor.


Aslen Huawei'nin ürettiği bir model (Huawei Sonic) olacak olan T20, aynı T10′da olduğu gibi Android işletim sistemini kullanıyor olacak.

Android 2.3 işletim sistemini kullanacak olan üründe 3,5 inç'lik dokunmatik ekran, 600 MHz'lik Qualcomm MSM 7227 işlemci, 256 MB RAM ve 512 MB ROM yer alacak. Cihazın kamerasının ise 3,2 MP olacağı belirtiliyor.

Turkcell T20 En İyi Özellikleri Neler?


Turkcell T20′nin en önemli özelliği ise NFC teknolojisine destek vermesi olacak. Yakın çevrede bulunan cihazlarla doğrudan iletişim kurulmasını sağlayan bu teknoloji, cep telefonu üzerinden ödeme yapmak için de kullanılıyor. Turkcell'in bu teknolojiyi T20 modeli ile yaygınlaştırmayı hedeflediği belirtiliyor.

Turkcell T20′nin resmi duyurusu ve piyasaya çıkışını 6 Temmuz tarihinde yapılacak.
 
Top