• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...

TRT Eurovision için Ajda'ya teklif götürdü

zevzek

zevzek®
Özel üye
Ajda Pekkan 1980'de Eurovision'a katılmış ve 15. olmuştu. Şimdi TRT yeniden Ajda Pekkan'a teklif götürdü. TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Ajda Pekkan'a Eurovision Şarkı Yarışması'na katılmasını teklif etti. 1980'de Petrol şarkısıyla 15. olan Süperstar, "'Gençlerin önünü kapatamam" diyerek teklifi reddeti

PARA KONUSU HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL

Eurovision'da nostalji günleri! Hadise'nin dördüncü olmasının ardından 2010'da Norveç'te yapılacak yarışma için kolları erken sıvayan TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, ünlü sanatçı Ajda Pekkan'a teklif götürdü. "Her dönemin sanatçısı" dediği Pekkan'ın geçen yaz konserlerindeki performansından etkilenerek bu teklifi yapan Şahin, Süperstar'a "Türkiye'yi en iyi şekilde sizin temsil edeceğinize inancımız sonsuzdur. Para sorun değil, hangi müzisyenle isterseniz çalışabilirsizin" dedi.

BEN O HEYECANI BİR KEZ YAŞADIM

Eurovision'a 1980 yılında 'Petrol' şarkısıyla katılan ve 23 puan alıp 15. olan Ajda Pekkan, çok mutlu oldu ancak teklifi geri çevirdi. Geçen hafta Ankara'ya giden Pekkan, Şahin'e kendisini düşündüğü için teşekkür edip şunları söyledi: "Ben o heyecanı bir kez yaşadım. Başka arkadaşlar da yaşamalı. Genç arkadaşlarımın önünü kapatmak istemem. Kimi seçerseniz seçin eminim çok başarılı olacaktır."
 

yeşüLL

limitsizsiniz...!
Özel üye
tarkan diye duymuştum ama tarkan bunca yıl kabul etmedi bu sene eder mi bilmem ajda konusuna tarafsızım farklı birileri de iyi olabilir:)
 
Top