Samsung Galaxy Core Advance

oNGTmiX.jpg



Önümüzdeki ilkbaharda Samsung yeni bütçe dostu akıllı telefonunu sunacak. Bu akıllı telefon dış görünüşü ile geçen yılın amiral gemisi Galaxy S III’e çok benzeyecek.

Samsung sadece üst seviye cihazlar değil, aynı zamanda bütçe dostu cihazlar da üretiyor. Şirket yakın zamanda şirket Samsung Galaxy Core Advance kod adlı ucuz akıllı telefon çıkarma niyetinde.
Yeni ürün Samsung Galaxy S III'ün daha düşük fiyatlı bir versiyonu olacak. Dış görünüşü ile üçüncü nesil amiral gemisi telefona çok benziyor.

Samsung Galaxy Core Advance, 480 ? 800 piksel çözünürlüklü 4,7 inç dokunmatik ekranla donatılmış ve 1,2 GHz çift çekirdekli işlemci ile çalışıyor. 1 GB RAM'e sahip olan telefonun depolama alanı ise 8 GB. Dahili belleği arttırmak için bir micro SD desteği olup olmadığı ise henüz belli değil.
İşletim sistemi ise Android 4.2 Jelly Bean olacak.

Söylentilere göre, yeni bütçe dostu akıllı telefonun resmi tanıtımı önümüzdeki yılın ilkbaharına planlanıyor. Fiyatı ile ilgili kesin bir bilgi yok. Fakat cihazın koyu mavi ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneğinin olacağı şimdiden belli.
 

arz-ı hal

şşşşştttttttt
Özel üye
sevmiyorum seni samsung,sevemiyorum :( bir xperia değilsin anla bunu,seninle aramızda hiç bir şey olamaz,üzgünüm,ışıkları kapat ve git :P

sevmediğim tek marka akıllı telefon konusunda :)
 
Top