Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Merhaba
Ziyaretçi
.
"Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya
BURADAN
ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Revani
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="Gül 34" data-source="post: 1003349" data-attributes="member: 124561"><p><h2>[ATTACH=full]92252[/ATTACH]</h2> <ul> <li data-xf-list-type="ul"><strong>3 adet yumurta</strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>Yarım su bardağı</strong> toz şeker</li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>Yarım su bardağı</strong> sıvı yağ</li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 su bardağı </strong>galeta unu</li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 su bardağı</strong> kırılmış ceviz</li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 su bardağı</strong> hindistan cevizi</li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 paket</strong> kabartma tozu</li> </ul><h3><strong>Kreması için:</strong></h3> <ul> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 litre </strong>süt</li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 su bardağı</strong> nişasta</li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>Yarım su bardağı</strong> toz şeker</li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 paket vanilya</strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 paket</strong> krem şanti</li> </ul><h4><strong>Şerbeti için:</strong></h4> <ul> <li data-xf-list-type="ul"><strong>2 su bardağı</strong> su</li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>5 su bardağı</strong> şeker</li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 paket </strong>vanilya</li> </ul><h2><strong>Çok Hafif Tatlı Tarifi Hazırlanışı:</strong></h2> <ol> <li data-xf-list-type="ol">Tatlıya şerbetin soğuk dökülmesi için tarife şerbeti hazırlayarak başlayın. Bir tencerede su ve şekeri kaynatın. Kaynamaya başlayan şerbeti, altı kısık ocaktan 15 dakika sonra alın. Son olarak şerbetin içine vanilya ekleyin ve soğuması için bırakın.</li> <li data-xf-list-type="ol">Kıbrıs tatlısı kesi için yumurta ve şekeri köpürene kadar, bir mikser yardımı ile çırpın. Diğer malzemeleri de elde ettiğiniz karışıma ekleyin.</li> <li data-xf-list-type="ol">Karışımı yağlanmış bir tepsiye ya da borcama döküp fırına verin. Önceden 160 derecede ısıttığınız fırında yarım saat kadar pişirin.</li> <li data-xf-list-type="ol">Fırından çıkar çıkmaz sıcak kekin üzerine soğuk şerbeti dökün.</li> <li data-xf-list-type="ol">Mükemmel ve çok hafif tatlı tarifi kremasını hazırlamaya başlayın. Krem şanti dışındaki tüm malzemeleri bir tencereye koyun ve muhallebi kıvamını alana kadar pişirin. Altını kapattıktan sonra, toz krem şantiyi muhallebinin içine ekleyin ve 5 dakika boyunca blenderdan geçirin.</li> <li data-xf-list-type="ol">Soğumaya bıraktığınız şerbetli kekin üzerine hazırladığınız harcı dökün ve spatula yardımı ile yayın. Tatlının üzerini Hindistan cevizi ile kaplayın.</li> </ol></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gül 34, post: 1003349, member: 124561"] [HEADING=1][ATTACH type="full"]92252[/ATTACH][/HEADING] [LIST] [*][B]3 adet yumurta[/B] [*][B]Yarım su bardağı[/B] toz şeker [*][B]Yarım su bardağı[/B] sıvı yağ [*][B]1 su bardağı [/B]galeta unu [*][B]1 su bardağı[/B] kırılmış ceviz [*][B]1 su bardağı[/B] hindistan cevizi [*][B]1 paket[/B] kabartma tozu [/LIST] [HEADING=2][B]Kreması için:[/B][/HEADING] [LIST] [*][B]1 litre [/B]süt [*][B]1 su bardağı[/B] nişasta [*][B]Yarım su bardağı[/B] toz şeker [*][B]1 paket vanilya[/B] [*][B]1 paket[/B] krem şanti [/LIST] [HEADING=3][B]Şerbeti için:[/B][/HEADING] [LIST] [*][B]2 su bardağı[/B] su [*][B]5 su bardağı[/B] şeker [*][B]1 paket [/B]vanilya [/LIST] [HEADING=1][B]Çok Hafif Tatlı Tarifi Hazırlanışı:[/B][/HEADING] [LIST=1] [*]Tatlıya şerbetin soğuk dökülmesi için tarife şerbeti hazırlayarak başlayın. Bir tencerede su ve şekeri kaynatın. Kaynamaya başlayan şerbeti, altı kısık ocaktan 15 dakika sonra alın. Son olarak şerbetin içine vanilya ekleyin ve soğuması için bırakın. [*]Kıbrıs tatlısı kesi için yumurta ve şekeri köpürene kadar, bir mikser yardımı ile çırpın. Diğer malzemeleri de elde ettiğiniz karışıma ekleyin. [*]Karışımı yağlanmış bir tepsiye ya da borcama döküp fırına verin. Önceden 160 derecede ısıttığınız fırında yarım saat kadar pişirin. [*]Fırından çıkar çıkmaz sıcak kekin üzerine soğuk şerbeti dökün. [*]Mükemmel ve çok hafif tatlı tarifi kremasını hazırlamaya başlayın. Krem şanti dışındaki tüm malzemeleri bir tencereye koyun ve muhallebi kıvamını alana kadar pişirin. Altını kapattıktan sonra, toz krem şantiyi muhallebinin içine ekleyin ve 5 dakika boyunca blenderdan geçirin. [*]Soğumaya bıraktığınız şerbetli kekin üzerine hazırladığınız harcı dökün ve spatula yardımı ile yayın. Tatlının üzerini Hindistan cevizi ile kaplayın. [/LIST] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Sarı kırmızı renkleri ile ünlü futbol takımımız?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Revani
Top