P Papatya V.I.P V.I.P 18 Tem 2013 #51 GöNüLÇeLeN dediki: Herkes güvenilir olsun. Genişletmek için tıklayın... Sen olursan onlarda olur unutma.
GöNüLÇeLeN dediki: Herkes güvenilir olsun. Genişletmek için tıklayın... Sen olursan onlarda olur unutma.
Vapurdumanı Özel Üye Özel üye 18 Tem 2013 #52 LeyL-i Matem dediki: Sen olursan onlarda olur unutma. Genişletmek için tıklayın... Elimden geldiğinin de üstesini yapıyorum .
LeyL-i Matem dediki: Sen olursan onlarda olur unutma. Genişletmek için tıklayın... Elimden geldiğinin de üstesini yapıyorum .
P Papatya V.I.P V.I.P 12 Ekm 2015 #55 Görünmez olayım ya. Ben insanların yanında değilken arkamdan ne dümenler çevriliyor görmek istiyorum.
Görünmez olayım ya. Ben insanların yanında değilken arkamdan ne dümenler çevriliyor görmek istiyorum.
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 12 Ekm 2015 #56 cüneyt arkın gibi olayım ,bir seferde 5 ok atayım..
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 19 Ekm 2015 #58 ülkeyi yöneteyim idam edilmesi gerekipte hala idam edilemeyen kişileri idam edeyim arkasından bir kadehte kırmızı şarap içeyim..
ülkeyi yöneteyim idam edilmesi gerekipte hala idam edilemeyen kişileri idam edeyim arkasından bir kadehte kırmızı şarap içeyim..