Öpüşme Teknikleri - Nerede, Nasıl Öpüşülür?

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Öpüşme Şekilleri

Maceracı Öpüşme Tekniği:
İstekleri bitmez ve oldukça sırnaşık bir şekilde öpüşür. Ayrıca öpüşme esnasında vücut temasına çok özen gösteren maceracı, bu davranışıyla öpüşmenin onun için cinsel ilişkiden önce gelen bir basamak olduğunu gösterir.
Vücut yapısı: Kaslı, geniş omuzlu, erkeksi, sportif.
Özellikler: Bonkör, ama yine de belli bir amaç doğrultusunda!
Sonuç: İstediği herşeyi elde eder! Zaman o kadar önemli değildir!
Baştan Çıkarıcı Öpüşme Tekniği:
Severek ve yorulmak bilmeden öpüşür. Ayrıca sırnaşık ya da karşısından çok fazla istekte bulunan birisi değildir.
Vücut yapısı: Güçlüdür, ama yine da az kaslıdır. Her zaman bakımlıdır ve gözlerinde derin bir anlam gizlidir. Dolgun dudaklıdır.
Özellikler: Nazik ve baştan çıkartıcıdır. Kadınları parmağına dolayabilir...
Sonuç: Her zaman ne istediğini ve neyi nasıl elde edeceğini bilir.
İşkolik Öpüşme Tekniği:
Onun için hiç şüphesiz en önemli unsur başarıdır! Öpüşmeyi sever, tabii çok uzun ve sık öpüşür. Ama dili gereğinden fazla hareketlidir! Öpüşürken karşı tarafı mıncıklamaktan hoşlanır. Ancak bir anda kalkıp işe gidebilecek bir kişiliği vardır.
Vücut yapısı: Zayıf, solgun, sportif, ince dudaklı ve uzun yüzlüdür.
Özellikler: Her zaman nesneldir. Oldukça başarılıdır. Beklentileri fazladır.
Sonuç: Her zaman kontrolü elinde tutmak isteyen ve zor aşık olan bir insan..
Evcil Öpüşme Tekniği:
Dünyada öpüşmekten daha çok sevdiği birşey yoktur. Eğer dudakları dudaklarınızda değilse, o zaman mutlaka göğüslerinzi, boynunuzu ya da başka yerlerinizi öpüyordur.
Vücut yapısı: Güçlü, biraz kilolu, dolgun dudaklı, iri gözlü.
Özellikler: Saatlerce öpüşebilir.
Sonuç: Kesinlikle güvenilebilir bir insandır. Ama onunla birlikteyken süpriz beklememelisiniz.
Entellektüel Öpüşme Tekniği:
Konuşmak mı öpüşmek mi? Entellektüel adamımız her ikisine de vakıftır.
Vücut yapısı: Yuvarlak yüzlüdur ve saçları genellikle arkaya doğru taranmıştır. Geniş omuzlu değildir, ama ellerini çok hızlı hareket ettirir. Ayrıca gözleri nemlidir.
Özellikler: Her konuda ve her yerde konuşur. Belki de bu kadar çok konuşmasının nedeni bilmediklerini saklamaktır.
Sonuç: Duygusallık ona göre değildir. O daha çok bilgisayar ve rakamlarla ilgilidir.
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Nasıl Öpüşülür?

1-) İyi öpüşebilmenin en önemli unsuru dudaklarınızı kullanabilmenizdir. Dudaklarınızın rahat ve yumuşak olabilmesine özen gösterin. Uzun bir süre dudak dudağa temas çok etkili olacaktır. Dudaklarınızı partnerizin yanaklarında ve boynunda dolaştırmayı da ihmal etmeyin.

2-) Nefesinizi kullanın. Boynunda ve kulağında sizin hafifçe nefesinizi hissetmesi çok hoşuna gidecektir.

3-) Dilinizi öpüşmenin ilerleyen safhalarında kullanmalısınız. İlk etapta partnerinizin dudaklarını yumuşakça yalamaya başlayın. Partnerinizi öpmeden dudaklarını nemlendirin. Öpüşmeye başladığınızda kendi dudaklarınızı da nemlendirmeyi unutmayın.

4-) Dilinizi partneriniz boynundan kulağına, geçtiğiniz bölgeleri hafifçe yalayarak götürün. Kulak memesini de emebilirsiniz. Kulağını ağınızla kapatıp derin nefes alin.

5-) Dilinizin ucunu partnerinizin kabul etmesini sağlayın siz de onunkini. Bu oynaşmadan sonra partnerinizin dilini hafifçe emmeye başlayın. Partnerinizin dudaklarını hafifçe emin ve yalayın. Çenesini hafifçe ısırmanız hoşuna gidecektir.

6-) Partnerizin vücudundaki hassas bölgeleri ona sormadan bulmaya çalışın. Dudaklarınızla onun vücudunu keşfedin. Genelde hassas olarak adlandırılan bölgeleri söyle sıralayabiliriz; meme başları, göğüslerin arası, kolların altı, göbek çukuru.
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Nerede, Nasıl Öpüşülür?

1. Kamp Öpücüğü: Kamp ateşinin etrafında sevgilinize sarılarak doğada aşkınızı doyasıya yasamak istemez misiniz? Özellikle başbaşa ya da yakın arkadaş grubuyla yapılan kampta ateşin ve ateşin yanında içilen biranın öpücüğün şiddetini arttırması muhtemeldir.

2. Yağmur Altında Öpüşmek: İşte yine romantizmin temel simgelerinden biri: Yağmur altında öpüşmek!!! Her ne kadar orta yaşlı insanlar yağmur altında ıslanmaktan hoşlanmadıkları için bu öpüşme seklini romantik bulmasalar da, gençlerin bir çoğu hayatlarında en az mutlaka bir kez yağmur altında yürüyüp öpüşmekten zevk alıyor.

3. Banyoda Öpüşmek: Uzun ve yorucu bir günün ardından romantik saatler geçirmek için küveti doldurun ve birlikte köpük banyosu yapın. Bu arada suyun içine bir kaç damla aromatik yağlardan ya da banyo köpüklerinden damlatmayı unutmayın.

4. Arabada Öpüşmek: Gece yarısı bar ya da parti çıkışı eve dönmeden önce sucuk ekmek yemek yerine arabayı bir kenara çekip sevgilinizle öpüşmek ikinize de keyif verebilir. Ancak elbette ki aşırıya kaçmamak şartıyla. Aksi halde polis arabanızın yanına gelip kendisine eslik etmenizi isteyebilir. Arabada öpüşmek için mutlaka deniz kıyısı olması gerekmiyor. Ancak boğaza karşı çektiğiniz arabada hem muhteşem manzarayı seyredip hem de sevgilinizle romantizmin doruklarına çıkmanın da bir sakıncası yok!

5. Yatakta Kahvaltı Öpücüğü: Birlikte yasayan ya da evli çiftler, pazar kahvaltılarını keyifli bir oyuna çevirmek için ara sıra da olsa yatakta kahvaltı yapmayı denemeliler. Tabii kahvaltı tabağını hazırlayan tarafa içten bir öpücükle teşekkür etmek koşuluyla.

6. Sualtı Öpücüğü: Gençlerin son zamanlardaki favori sporlarından biri olan scuba, hem hoş bir hobi hem de romantik bir ana dönüşebilir. Binlerce metre derinlikte, bambaşka bir dünyada üstelik de gözlerden uzak bir ortamda sevgilinizle öpüşmek, deniz dibinde göreceğiniz bir hazineden çok daha mutlu edecektir sizi.

7. Alışveriş Öpücüğü: Markete gittiniz ve birlikte alışveriş mi yapıyorsunuz? O halde standların arasında gezinirken kaçamak bir öpücüğe ne dersiniz? Alışveriş listenizi bir an için unutun ve o anin tadına varın.

8. Çikolatalı Öpücük: Tutkulu bir aşk gecesine şampanya, çilek ve çikolatadan daha fazla ne yakışabilir ki? Hele kalp seklinde olanlardan alırsanız TV karsısında mayışmış sevgilinizi bir anda ayıltabilirsiniz. Çikolata öpücüğünüzün şehvetini arttırmaya yeten çok iyi bir afrodizyaktır.
9. Randevulu Öpücük: Sevgilinizle ya da esinizle ilişkinize biraz değişiklik katmak için öpücük oyunu oynayabilirsiniz. Telefonla ya da e-mail yoluyla herhangi bir yerde belli bir saatte buluşma ayarlayın. Dilerseniz bir park, dilerseniz sinema ya da bir cafede. Karşılaşır karşılaşmaz sevgilinize sarılıp ona sıcak bir öpücük kondurun.

10. Hosçakal Öpücüğü: Sevgilinizi ya da esinizi ise yolcularken dudağına küçük bir öpücük kondurun. Daha sonra arkasını dönerken ellerinizle onu bir kez daha çekip bu kez daha tutkulu bir sekile öperek onu şaşırtın.

11. Beklenmeyen Öpücük: Gün içinde herhangi bir zamanda yaptığı sıradan islerden birini yaparken hiçbir sebep olmadan onu çok sevdiğinizi söyleyip bir anda öpmeye başlayın. Hem şaşkınlıktan hem de bu durum onun hoşuna gideceğinden kesinlikle karşılık verecektir.

12. Buzlu Öpücük: aşk filmlerinin en ateşli sahnesinde buzun ferahlatıcı ve uyarıcı etkisini çoğu kez görmüşsünüzdür. Özellikle romantizmin doruğa ulaştığı anda buzun tenle temas etmesi hem estetik hem de erotik bir görüntü oluşturur. Kısacası buzlu öpücük, tüm diğer öpücük çeşitleri arasında en hararetlilerinden biridir. İster sade, ister vişne sulu ya da tropik aromalı olsun, buz kalıbını ağzınıza alıp öpüşmeye başlayınca esinizin de bundan sizin kadar zevk aldığını göreceksiniz.

13. Kulaklarından Öpmek: Kadınların da erkeklerin de erojen bölgelerinden olan kulak memelerine gereken ilgiyi göstermenin sırası gelmedi mi? Sevgilinizin kulağına içinizden gelen aşk cümlelerini fısıldadıktan sonra hafifçe kulaklarından öpmek onu çıldırtacaktır.

14. Güzellik Uykusu Öpücüğü: Yaz aylarında yapılan siestalarin bedeni ve ruhu dinlendirdiği gibi gece için gereken enerjiyi depoladığı da bir gerçek. Sevgilinizi akşamüstü yattığı güzellik uykusundan hafif bir öpücükle uyandırdığınız takdirde, çok daha ateşli bir gece yasayabilirsiniz.

15. Sinema Öpücüğü: Cuma akşamı geldi. Sinemadasınız ya da evinize aldığınız filmleri seyretmek üzere bir büyük kaseyi patlamış mısırla doldurdunuz. Filmin en heyecanlı yerinde gözlerinizi filmden alıp sevgilinizi Fransız öpücüğüyle öpün. Bu öpüşmenin ardından filmi izlerken sevgilinizin patlamış mısırlı ve tuzlu parmaklarını da öpebilirsiniz.
16. Yıldızların Altında Öpüşmek: Sevişmek ah ne hoştur yıldızların altında.... Evet daha fazla bir şey demeye gerek yok herhalde. Karanlık bir gecede yıldızların altında öpüşmek hiç fena bir fikir değil, öyle değil mi?

17. Açık Havada Öpüşmek: Temiz hava ciğerlerinizi açarken kan dolaşımınız da hızlandırır. Kumsalda, parklarda ya da ormanda yapacağınız yürüyüşlere bir süre ara verip yeşillikler arasında sevgilinizle gözlerden uzak dilediğiniz kadar öpüşebilirsiniz.

18. Elveda Öpücüğü: Öpücükler içinde en tutkulu ama bir o kadar da en zor olanı. İçinde biraz burukluk barındığından bir de son öpücük olduğundan dolayı kimi zaman gözyaşı öpücüğün tamamlayıcısı olabiliyor. Elveda öpücüğünü bir şölene dönüştürmek için sevgilinizi öptükten sonra başınızı dik tutup arkanıza bakmadan yürümeye çalışın. Tabii eğer yapabilirseniz...
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
En iyi Öpüşme Teknikleri

  1. Bayanlar ve baylar öpüşeceğiniz zaman dudaklarınızı ıslatmayın. Bu ünlü bir şarıkıcının seyirci önünde şarkı söylemeye başlamadan önce boğazını temizlemesiyle eşdeğerdir.
  2. Öpüşürken diliniz kutudan birden fırlayan kukla gibi ağzınızdan çıkmasın, ağzınızın hafif açık olması yeterli.
  3. Erken ortaya çıkan Fransız tarzı bu öpüşmeyi hemen denemeyin. Partnerinizin bunu denemeye çalışacağından şüpheleniyorsanız;
    • Ağzınızı kapatın,
    • Ağzınız açık olsun, dilinizi çıkarmayın.
  4. Öpüşmenin daha ateşli bir hal almasını istiyorsanız dilini hissettiğinizde hoşunuza gittiğini gösteren bir işaret verebilirsiniz. Bu süreç yarım saat ya da 30 saniye olabilir.
  5. Ağzınızı partnerinizinkinden çok daha geniş açmayın. Öpüşme taklit etme değildir.
  6. Öpüşürken kaba konuşmalar yapmayın.
  7. Dilinizi partnerinizin küçük diline değdirmeye çalışmayın.
  8. Dudaklarda başlayan öpüşme sonrası dudaklarınızı vücudun diğer yerlerinde gezdirmek için acele etmeyin. Ay ışığı altında yuvarlanmak, gezinmek romantizmi artırabilir. Bundan sonra kontrolü ele almak sizin elinizde.
  9. Çoğu kişi romantizmi yetişkinliğe geçiş döneminde önemser. Herşeyin ötesinde her ikinizde sadece öpüşmeye odaklandığınızda keyif alırsınız.
  10. İlk öpüşmeniz sonrasında kendi kendinize "kötüydüm değil mi?" gibi sözlerle çamur atmayın. Gerçek kadınlar ve erkekler sadece bu andan zevk alırlar.
  11. Sadece umutsuz ruhlar karşısındakini içine çekmeye çalışır. Özellikle daha önce asla öpüşmediğiniz birine çekingen ve yasakmış gibi yaklaşıp sürpriz bir öpücük kondurmayın.
  12. Sizinle öpüşmeye hazır olduğunu anlamadan gözüdönmüş gibi onu öpmeyin. Buna rağmen sevgilinizi elinden tutup bir duvara yaslayıp tutkulu bir şekilde öpebilirsiniz. Sizi durduruncaya kadar devam etmenizde sakınca yok.
  13. Öpüşeceğiniz zaman iki elinizle karşınızdaki kişinin yüzünü tutmanız çok romantik olur. Başını geri çekmesini engelleyecek şekilde sarmayın. Başını istediği zaman geri çekip yüzünüzü görebilmesine olanak verin. Onu öpmek için ölseniz bile ağlatacak ya da küçük düşürecek şeyler yapmayın, sakin ve rahat görünün.
  14. Öpüşürken nefes almak, kendinizi dizginlemek istediğinizde dudaklarınızı yavaşça kulak memesine doğru kaydırmak size yardımcı olacaktır. Çoğu kişi kulaklarıyla oynanmasından, kulaklarının üzerinde, kulak memesinde sıcak nefes ve dudaklardan hoşlanır. Yine çok ıslak öpmemeye, dilinizi az kullanmaya dikkat edin, kulağın içini öpmeye çalışmayın. Bu durumda partnerinizi sizi itiyorsa, bunu yapmakta ısrar etmeyin.
  15. Bayanların ve bayların nefeslerinin taze olduğundan emin olmalarını öneriyoruz. Dişlerinizi ve dilinizi fırçalayın. Her zaman yanınızda nefesinizi açan sakız taşıyın. Gece veya sabahları dişlerinizi hemen fırçalamanızı sağlayacak ufak bir diş macunu ve diş fırçası taşıyın.
  16. Eğer ağzınızın kenarında veya çevresinde uçuk varsa öpüşmeyin. Havadan bile geçebilen virüs konusunda dikkatli olun gerekirse bağışıklığınızı güçlendirmek için ilaç alın.
  17. Bir kadın ya da erkek asla toplulukta ya da dudaklardan hoşçakal öpücüğü beklemez. Pretty Woman'daki Julia Robert's bile bunu istemez.
  18. Aynı şey ilk randevuda toplulukta, sarmaş dolaş olmak için de geçerlidir. İlk buluşma da öpüşme veya sarılma garip olabilir. Çoğu genç çift ilk birkaç dakika içinde sarmaş dolaş olabiliyor ancak bu hiç romantik değil..
İşte öpüşme konusunda yapılan hatalar ve gülümseten tepkiler...

Genel huzuru bozma: "Hey çüş oradakiler, atları korkutmak istemeyiz değil mi? Lütfen çocukların hatırı için ahırınızdan çıkmayın"

Sıkıcı oyun: "Gerçekten çok sakin bir oyun biliyorum. Birbirinizi sadece dudaklarınız değecek şekilde öpmeye çalışacaksınız. Dilinizi de değdirmemeniz gerekiyor. Oynamak ister misiniz?"

Aptallar için önsevişme: "Tatlım, sadece sırt üstü yatmanı, rahatlamanı ve tüm işi bana bırakmanı istiyorum. Hareket etmek zorunda değilsi. Hayır, demek istiyorum ki hareket etme!"

Doktorun tavsiyesi: "Dişçin dedi ki kanal tedavisi yapıldığı için ağzıma kürdan hariç herhangi bir

Körelmiş enstruman: "Şimdi ve her zaman ıslak severim. Ancak insanlar diş izlerini merak etmeye başlayacak. Zaman zaman biraz daha nazik olabilir misin lütfen. Şimdi öp beni seni aptal.."
 

Suskun

V.I.P
V.I.P
Yorumsuzun konusu diye yorum yapılmayacak diye bir şey yokta konu şahsa münhasır olduğu için yorumdançok bilgi amaçlı okunur--bence--:)
 
Top