Oppodan 3 GB Ramli ve 8 Çekirdekli Akıllı Canavar!

Çin merkezli en popüler akıllı teknoloji üreticilerinden Oppo, teknoloji pazarına yeni bir canavar daha getirdi! Oppo, Find 7 ile son noktayı koydu!

73652

Çinli akıllı telefon üreticisi Oppo, üst seviye akıllı telefon modelleriyle teknoloji gündeminin popüler başlıkları arasında yer almayı başarıyor. Geçtiğimiz günlerde teknoloji severlerin ilgisini çeken ve dönebilen kameraya sahip Oppo N1, tüm dünyaya eşzamanlı olarak satışa sunulmuştu.

Oppo N1in hemen ardından duyurusu gerçekleştirilen Find 7 modelinin, akıllı telefon pazarında lider olması bekleniyor. Tahmini olarak 1 ay sonra resmi tanıtımının gerçekleştirileceği beklenen Find 7nin geliştirilmiş donanım özellikleri, popüler üreticileri zora sokabilir.

5.7 inç büyüklüğündeki 2560×1440 (2K) çözünürlüğe sahip ekran teknolojisinin yer verildiği Find 7de işlemci seçimi de oldukça başarılı görünüyor. 4+4 olmak üzere toplamda 8 çekirdekli işlemcinin güç gösterdiği Qualcomm Snapdragon 805e, 3 GB Ram destek sağlıyor.

13 Megapiksel arka ve 5 Megapiksel ön kameraya sahip olması beklenen Find 7, 4000 mAh batarya gücü ile akıllı telefon kullanıcılarının en büyük problemlerinden biri olan şarj sorununu çözmeye aday gibi görünüyor.
 
Top