Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Muhallebi Tarifi
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="yesim434" data-source="post: 34073" data-attributes="member: 41"><p>Bütün günün açlığının üzerine iftar sofraları tatlısız olmaz elbette, kimi zaman Türk mutfağının bol şerbetli klasik lezzetleri kimi zaman hafif sütlü tatlılar süsler sofralarımızı. İşte bugün Nilgün hanımın bizmle paylaştığı pratik ve hafif bir lezzet bu Nişasta Muhallebisi..</p><p></p><p>Malzemeler</p><p></p><p>3 yemek kaşığı nişasta</p><p>6 yemek kaşığı şeker</p><p>1 kg. süt </p><p>1 yemek kaşığı tereyağı Tarçın</p><p></p><p>Yapılışı</p><p></p><p>1.Bir tencerede soğuk süt, nişasta ve şekeri çırparak birbirine yedirin.</p><p>2.Orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin ve kaynamaya yakın tereyağı ilave edin.</p><p>3.Boncuk boncuk olduğunda ocaktan alarak servis edeceğiniz kâseye koyun.</p><p>4.Üzerine tarçın ekleyin ve soğuk ya da ılık servis yapın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yesim434, post: 34073, member: 41"] Bütün günün açlığının üzerine iftar sofraları tatlısız olmaz elbette, kimi zaman Türk mutfağının bol şerbetli klasik lezzetleri kimi zaman hafif sütlü tatlılar süsler sofralarımızı. İşte bugün Nilgün hanımın bizmle paylaştığı pratik ve hafif bir lezzet bu Nişasta Muhallebisi.. Malzemeler 3 yemek kaşığı nişasta 6 yemek kaşığı şeker 1 kg. süt 1 yemek kaşığı tereyağı Tarçın Yapılışı 1.Bir tencerede soğuk süt, nişasta ve şekeri çırparak birbirine yedirin. 2.Orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin ve kaynamaya yakın tereyağı ilave edin. 3.Boncuk boncuk olduğunda ocaktan alarak servis edeceğiniz kâseye koyun. 4.Üzerine tarçın ekleyin ve soğuk ya da ılık servis yapın. [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Ülkemizin kuzeyindeki deniz hangisidir? (bitişik yazınız)
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Muhallebi Tarifi
Top