Şimdiye kadar sabırla izledim sizleri. Kanki pardon kamki ler olarak birşey peşindesiniz. Foruma geldiniz gördünüz ve çizgisininde farkındasınızdır artık. Bu çizgimiz idrak edilmiş ise ona görede davranış sergilenmelidir. Şimdi anlamadım diyen çıkacaktır aranızdan. Gerek adminimiz gerekse üyelerimiz sizlere anlatmış birde ben anlatayım.
Forumumuzda mümkün olduğunca Türkçe kelimeler kullanılır(eğlence bölümümüzde bu durum daha esnektir.)Bizlerde burada bir birimizi uzun süredir tanırız ama "olum,lan" gibi argo kelimeler kullanmayız. Bu bizim için saygıyı ifade eder. Yaş ortalaması yüksektir ama küçüğümüzle küçük büyüğümüzle büyük olmayıda biliriz. Eleştiriyide,övgüyüde yapmasını biliriz ve bunlarda yine saygı çerçevesindedir. Kısacası biz buyuz ister bu çizgimizi fark edip içerisinde olursunuz. Ister biz buna gelemeyiz deyip gidebilirsiniz. Karar sizindir. Bu arada bu konu altında yazdım ama sözüm tüm"kamkim" gurubunadır. Ve iyi forumlar dileyerek konuya başka yorum yazmayacağımı bildireyim.