KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 16 Ock 2022 #4 124 olabilirmi ?
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 17 Ock 2022 #6 Ben zaten Zeki değilim Yilmaz im
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 17 Ock 2022 #7 yilmaz27 dediki: Ben zaten Zeki değilim Yilmaz im Genişletmek için tıklayın... şey komşum
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 17 Ock 2022 #8 şu soruların cevaplarını kaç kere verdim daha bir kez bile olsun doğru cevabı alamadım o yüzden vermiyorum cevap..DD
şu soruların cevaplarını kaç kere verdim daha bir kez bile olsun doğru cevabı alamadım o yüzden vermiyorum cevap..DD
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 17 Ock 2022 #9 vEzİr dediki: şu soruların cevaplarını kaç kere verdim daha bir kez bile olsun doğru cevabı alamadım o yüzden vermiyorum cevap..DD Genişletmek için tıklayın... Dene sansini belkide bulacaksin
vEzİr dediki: şu soruların cevaplarını kaç kere verdim daha bir kez bile olsun doğru cevabı alamadım o yüzden vermiyorum cevap..DD Genişletmek için tıklayın... Dene sansini belkide bulacaksin