1. Adınız / Soyadınız = bilmeyen yok heralde semra...
2. Doğum Tarihi/Yeri = 12.07.1986/Ayancık
3. Varsa Lakabınız = isyerinde hirsiza cikti adim...tabiki saka maksatli bisi depoya gitmek yerine ozbek beyin tonerini kagitlarini caliyorum..yakinda korkuyorum yaziciyi goturuceksin diyo...yazicim bozulsa onunda yerini degistirim heralde taniyo beni sanirim..
4. Nick'inizin Anlamı = kırmızıyı severim aşkın rengi bence
(bu ayni kalsin degistirmeyelim)
5. Yaşadığınız Yer = İstanbul
(degismedi maalesef hala bu koca sehirdeyim)
6. Göz ve Saç Renginiz= gozde degisiklik yok lens falan almadim..arasira gozluk takiyorum sadece ama saçlarim mavi siyah
7. Mesleğiniz = bitmesin istrdim ama ogrencilik bitti..bi sigorta sirketinde mali ve idari islerde uzman yardimcisiyim..uzmn olim..tekrar eve pc alicam...
8. Eğitiminiz= Lisans (cifte lisans aktuerya+isletme)
9. En Sevdiğiniz Tatlı = kunefe yi seviyorum bu aralar...sekerpareden biktim galiba...
10. En Sevdiğiniz İçecek = coca cola..fena bagimlilik yapti...
11. En Sevdiğiniz Yemek = hamsi kusu..
12. En Sevdiğiniz Şarkı = gidecek yerim mi var...
14. Hobileriniz = net, kitap ve yuzme(uzun zamndir havuza gitmiyorum cok ozledim..)
15. Fobileriniz = Örümcek
16. En Sevdiğiniz Dizi veya Tv Programları = kuzey ve guney..
18. Sitede En Sevdiğiniz Üye (üyeler) ozel olanlar kendilerini biliyor...sevmedigim 2 kisi var...aslinda onlari sevmemek degilde notr sevgi mevgi hicbisi yok....kalanini seviyorum..
19. En Sevdiğiniz Renk = Sadece kirmizi...kiyafet icin tercih ettigim genel renk siyah.
20. En Sevdiğiniz Hayvan = yilan...
21. En Belirgin Özelliğiniz = kafasina koydugunu yapan..
Müdür olmuşsun haberim bile yok, senin adına çok sevindim. Biraz ihmalkarmı davrandım yoksa değerli dostu sormaya.
Öylede olsa sen çerezin kırmızı gülüsün her zaman yerin başka benim için ?
Müdür olmuşsun haberim bile yok, senin adına çok sevindim. Biraz ihmalkarmı davrandım yoksa değerli dostu sormaya.
Öylede olsa sen çerezin kırmızı gülüsün her zaman yerin başka benim için ?