yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 25 Ksm 2022 #1 insanlara bir öğüt vermeniz gerekirse. Bu öğüt ne olurdu ?
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 25 Ksm 2022 #2 yesim434 dediki: insanlara bir öğüt vermeniz gerekirse. Bu öğüt ne olurdu ? Genişletmek için tıklayın... İlk cvp Gelsin hayat bildiği gibi Upvote 0 Downvote
yesim434 dediki: insanlara bir öğüt vermeniz gerekirse. Bu öğüt ne olurdu ? Genişletmek için tıklayın... İlk cvp Gelsin hayat bildiği gibi
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 26 Ksm 2022 #3 yesim434 dediki: insanlara bir öğüt vermeniz gerekirse. Bu öğüt ne olurdu ? Genişletmek için tıklayın... Herkesi kendin gibi bilipte herşeyini anlatma, yalan söyleme ve sabırlı ol derdim Upvote 0 Downvote
yesim434 dediki: insanlara bir öğüt vermeniz gerekirse. Bu öğüt ne olurdu ? Genişletmek için tıklayın... Herkesi kendin gibi bilipte herşeyini anlatma, yalan söyleme ve sabırlı ol derdim
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 27 Ksm 2022 #4 Siyaset ve aşk geçici şeyler. Eğitiminize odaklanın (Ciddi ciddi yaşlanmışım ben) Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 27 Ksm 2022 #5 merakettim dediki: Siyaset ve aşk geçici şeyler. Eğitiminize odaklanın (Ciddi ciddi yaşlanmışım ben) Genişletmek için tıklayın... Yaştan değilde meraktan yaşlanmiş olabilirsin Upvote 0 Downvote
merakettim dediki: Siyaset ve aşk geçici şeyler. Eğitiminize odaklanın (Ciddi ciddi yaşlanmışım ben) Genişletmek için tıklayın... Yaştan değilde meraktan yaşlanmiş olabilirsin
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 28 Ksm 2022 #6 yesim434 dediki: Yaştan değilde meraktan yaşlanmiş olabilirsin Genişletmek için tıklayın... Çok iyimsersin Upvote 0 Downvote
yesim434 dediki: Yaştan değilde meraktan yaşlanmiş olabilirsin Genişletmek için tıklayın... Çok iyimsersin
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 28 Ksm 2022 #7 kaç kaç insanlardan kaç Upvote 0 Downvote