MRMİC Uzman 27 Ksm 2008 #31 -KıRMıZı- dediki: ben eve istiyorum bunlardan bir tane de annem izin vermiyor. Genişletmek için tıklayın... bildiğim kadarıyla bakımı kolay kutusunda beslemekten başka pek bişey gerekmiyor.ama kötü yanı ani ölümler oluyomuş bunlarda. bi arkadaşımda vardı hiç bişey yokken öldü
-KıRMıZı- dediki: ben eve istiyorum bunlardan bir tane de annem izin vermiyor. Genişletmek için tıklayın... bildiğim kadarıyla bakımı kolay kutusunda beslemekten başka pek bişey gerekmiyor.ama kötü yanı ani ölümler oluyomuş bunlarda. bi arkadaşımda vardı hiç bişey yokken öldü
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 21 Ock 2009 #34 bir kirpinin bu kadar seker olabileceğini hiç düşünmemiştim..
dağcı Üstat 22 Ock 2009 #37 arzum dediki: Anoommmm çok şekerler yaa kedi resimleride yokmuydU Genişletmek için tıklayın... dur bende vardı senin resmin ekleyim hemen
arzum dediki: Anoommmm çok şekerler yaa kedi resimleride yokmuydU Genişletmek için tıklayın... dur bende vardı senin resmin ekleyim hemen
arzum Forum Tutkunu 22 Nsn 2009 #40 ayyyy bu kedicikler çok şekeryaaa ıslanınca ne kadarda tipsiz oluyolar