KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 29 Tem 2021 #1,362 Aşka inanmam gereksiz Saygı
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 3 Tem 2024 #1,367 Gerekli Ruj sürmek
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 3 Tem 2024 #1,368 Çok gerekli hemde neredeyse erkekler bile sürüyor kışın dudaklar kurumasın diye Erkeklerde uzun saç gerekli mi gereksiz mi ?
Çok gerekli hemde neredeyse erkekler bile sürüyor kışın dudaklar kurumasın diye Erkeklerde uzun saç gerekli mi gereksiz mi ?
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 4 Tem 2024 #1,369 Gereksiz tabiki. Çorap giymek gerekli mi gereksiz mi?
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 4 Tem 2024 #1,370 Tamam kestiriyorum Gerekli ya ayakkabı ile ayak arasında bir engel muhakkak olmalı ben rahat edemiyorum ama sadece ayağı kaplayan çoraplar da olsa da giyiyorum. Sevgili gerekli mi gereksiz mi?
Tamam kestiriyorum Gerekli ya ayakkabı ile ayak arasında bir engel muhakkak olmalı ben rahat edemiyorum ama sadece ayağı kaplayan çoraplar da olsa da giyiyorum. Sevgili gerekli mi gereksiz mi?