YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Ags 2009 #1 Kaşınızdaki kişiyle dövüşüyorsunzu bu oyunda. Z, X ve C harfleri ile hareketlerinizi kontrol edip yön tuşları ile gezinebilirsiniz. Kolay gelsin
Kaşınızdaki kişiyle dövüşüyorsunzu bu oyunda. Z, X ve C harfleri ile hareketlerinizi kontrol edip yön tuşları ile gezinebilirsiniz. Kolay gelsin
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Ags 2009 #2 2. etaba kadar gelebildim gittikçe zorlu rakiplerle karşılaşıyorsunuz. Dövüş oyunlarını sevenler için birebir
2. etaba kadar gelebildim gittikçe zorlu rakiplerle karşılaşıyorsunuz. Dövüş oyunlarını sevenler için birebir
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 25 Ags 2009 #3 sinirliyken iyi geldi ama parmakalrım ağrıdıgı için fazla oynamdım güzelmiş sonra devam etmek alzım
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 1 Eyl 2009 #6 stres atmak için bire bir ama ben beceriksizim dövemiyorum
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 1 Eyl 2009 #7 aynen çok zevkli ben iyi oynuom vurucan kafasına kafasına
S -STORM- Usta 3 Şbt 2010 #10 4. leveli geçtim stüdYO 2'de 2. levelde zombi maymunlar beni parçaladılar. 3 zombi maymun kala kanımı emdiler
4. leveli geçtim stüdYO 2'de 2. levelde zombi maymunlar beni parçaladılar. 3 zombi maymun kala kanımı emdiler