k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 18 Hzr 2009 #31 O ben değilim yha Kanka Allah cezayı verecek Orda büyük dediler
sessiz gemi Özel Üye Özel üye 18 Hzr 2009 #32 hehehehe tipszzz kankası sende agir laflar yapoon ona ayıp olooo bakk!!
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 18 Hzr 2009 #33 sessiz gemi dediki: hehehehe tipszzz kankası sende agir laflar yapoon ona ayıp olooo bakk!! Genişletmek için tıklayın... YaaV kedi uzanamadığı ciğere..... Ben gibi var mı
sessiz gemi dediki: hehehehe tipszzz kankası sende agir laflar yapoon ona ayıp olooo bakk!! Genişletmek için tıklayın... YaaV kedi uzanamadığı ciğere..... Ben gibi var mı
sessiz gemi Özel Üye Özel üye 18 Hzr 2009 #34 heheheh sen beni ne zaman gordunde kimden duydunda bolee teorilere variosnn ben kizil maviden duydugum teoriye gore soluyorm sen??
heheheh sen beni ne zaman gordunde kimden duydunda bolee teorilere variosnn ben kizil maviden duydugum teoriye gore soluyorm sen??
Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 18 Hzr 2009 #35 k@LpSiz_K@fKéF dediki: YaaV kedi uzanamadığı ciğere..... Ben gibi var mı Genişletmek için tıklayın... oyy oyy kankam alınmışda kedi olmuşş tamam kankam senide beğenen kızlar var idddayıda kazandın benide güldürdün fazla uğraşmıcam tamam
k@LpSiz_K@fKéF dediki: YaaV kedi uzanamadığı ciğere..... Ben gibi var mı Genişletmek için tıklayın... oyy oyy kankam alınmışda kedi olmuşş tamam kankam senide beğenen kızlar var idddayıda kazandın benide güldürdün fazla uğraşmıcam tamam
sessiz gemi Özel Üye Özel üye 18 Hzr 2009 #36 kızıl burda ben kedi oluyormm hıı o ciger oluyoo..ıyy hiç ciğeride sevmem...;P;P;P=H=H=P=P
Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 18 Hzr 2009 #37 iyi ben dışarda kaldım çekirdek ve kolam elimde izliyorum zevkle
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 18 Hzr 2009 #38 ciğer kedi olayı başka yha bana laf atan sayın kankam sanırım burda kedi oluyor
Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 18 Hzr 2009 #39 k@LpSiz_K@fKéF dediki: ciğer kedi olayı başka yha bana laf atan sayın kankam sanırım burda kedi oluyor Genişletmek için tıklayın... yok yok kankam ben olayın tamaaamen dışında kalıomm karıştırma kedileride hiç sevmem kuyruklarını kesip kuyruksuz dolaştırmak istemişimdir
k@LpSiz_K@fKéF dediki: ciğer kedi olayı başka yha bana laf atan sayın kankam sanırım burda kedi oluyor Genişletmek için tıklayın... yok yok kankam ben olayın tamaaamen dışında kalıomm karıştırma kedileride hiç sevmem kuyruklarını kesip kuyruksuz dolaştırmak istemişimdir