Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Diyarbakır yemekleri
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="arz-ı hal" data-source="post: 463524" data-attributes="member: 78941"><p>AYVA KEBABI (DİYARBAKIR) </p><p></p><p></p><p></p><p>1 kg kemikli kuzu eti </p><p>1 orta boy soğan </p><p>2 küçük ayva </p><p>2-3 tane karabiber </p><p>1½ litre su </p><p>Tuz </p><p></p><p>Yemeklik doğradığınız soğanlar ve kuzu etlerini yumuşayıncaya kadar pişirin. Etler yumuşadığında dilimlediğiniz ayvaları ekleyip, yarım saat daha pişirin. Sıcak servis edin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="arz-ı hal, post: 463524, member: 78941"] AYVA KEBABI (DİYARBAKIR) 1 kg kemikli kuzu eti 1 orta boy soğan 2 küçük ayva 2-3 tane karabiber 1½ litre su Tuz Yemeklik doğradığınız soğanlar ve kuzu etlerini yumuşayıncaya kadar pişirin. Etler yumuşadığında dilimlediğiniz ayvaları ekleyip, yarım saat daha pişirin. Sıcak servis edin. [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Sarı kırmızı renkleri ile ünlü futbol takımımız?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Diyarbakır yemekleri
Top