• Merhaba Ziyaretçi.
    "Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf Yarışması başladı. İlgili konuya  BURADAN  ulaşabilirsiniz. Sizi de bu yarışmada görmek isteriz...
Kaynak ikonu

Çoklu Dosya İsmi Değiştirme Programları - 2 Adet

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Çoklu Dosya İsmi Değiştirme Programları - 2 Adet - Çoklu Dosya İsmi Değiştirme Programları - 2 Adet

Program 1: Flash Renamer

Bu programla hrehangi bir klasördeki dosya isimlerini (örneğin resim dosyaları) hızlı ve sıralı olacak şekilde değiştirebiiyorsunuz. Program ters tık menüsüne kendisini ekliyor ve hızlıca dosya isimlerini değiştirebiliyorsunuz.

Klasörde 50 resminiz var ve isimleri 01-02-03 ...50 diye gidiyor. Tekrar 60 resim yükleyeceksiniz fakat isimlerini tek tek değiştirmek zor geliyorsa Numbers sekmesinde numaralandırarak isim değiştirirken 51 den...

Açıklamanın devamı için tıklayınız...
 
Son düzenleme:

jeriko

Özel Üye
Özel üye
İkinci program sanırım süper işime yarayacak.O ihtiyacım olanı da bu programla yapabilirim herhalde değil mi Hocam.Yani dosya isimlerini excele kaydedebilirim.Gerekirse oradanda worde kopyalanır diye düşünüyorum.Çok teşekkürler.
 

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Önemli olan dosya isimlerini bi liste halinde almaksa Excel - makro olayı ile halletmenizi öneririm hocam.

Yukarıdaki programlar toplu isim değiştirmede işe yarıyor sanırım. Dosya isimlerini liste halinde vereceğini sanmıyorum. Bu özellik Win Xp ve Vista'da var ancak arada boşluk bırakarak isimlendiriyor. Programlar ile istediğiniz formatta isimlendirebiiyorsunuz.
 

jeriko

Özel Üye
Özel üye
Hocam çok teşekkür ederim birinci program harika.Tam istediğim gibi.Maalesef excel kodlarıyla yapamadım.Ama dediğim gibi birinci programla işimi hallettim.
 
Top