Bu sefer ben elbise ve saten kurdeleler düzenli kumaş kullanılmış.
Şu anda bir parça kare değildir ve daire.
Yuvarlak kütük iki ekleyin:
Ve yine: Bir yandan dirsek seredinke kenar bükme alt konumda tutun.
İşte katı petal saten bir örneğidir bulunuyor. Bu bırakabilirsiniz ve böylece, ancak ekleri ile yapabilirsiniz.Ve diğer tarafta. Lob tüm katmanları kapma altından bir iğne ile delme, ve çok uzun bırakın.
Küçük yatırımlar keskin yaprakları yapmak. Yarım kutusunda kat kumaş:
Sonra tekrar:
Ve yine:
Daha sonra, fazla kesilmiş Petal zor kesilmelidir, daha düz olun. Opal kenar tuşuna basın. İki yaprakları yapmalısınız.
Şimdi dikkatlice, iğne çıkarın girinti içine bizim küçük yaprakları yerleştirin çöktü değil çalışıyorum. Sonra tekrar, iğne, tüm sektörleri kapsayacak. Bu durumda Scorch doku nesypuchaya çünkü olmaz.
Şu anda bir parça kare değildir ve daire.
Yuvarlak kütük iki ekleyin:
Ve yine: Bir yandan dirsek seredinke kenar bükme alt konumda tutun.
İşte katı petal saten bir örneğidir bulunuyor. Bu bırakabilirsiniz ve böylece, ancak ekleri ile yapabilirsiniz.Ve diğer tarafta. Lob tüm katmanları kapma altından bir iğne ile delme, ve çok uzun bırakın.
Küçük yatırımlar keskin yaprakları yapmak. Yarım kutusunda kat kumaş:
Sonra tekrar:
Ve yine:
Daha sonra, fazla kesilmiş Petal zor kesilmelidir, daha düz olun. Opal kenar tuşuna basın. İki yaprakları yapmalısınız.
Şimdi dikkatlice, iğne çıkarın girinti içine bizim küçük yaprakları yerleştirin çöktü değil çalışıyorum. Sonra tekrar, iğne, tüm sektörleri kapsayacak. Bu durumda Scorch doku nesypuchaya çünkü olmaz.