yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 16 Eyl 2022 #1 Dogru cözümü buluyoruz
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 17 Eyl 2022 #11 Eve geldigimde soruyu düzelteyim yanlis bilgilenme olmasin Ben sakinim saniyordum ama demekki bayagi stresliimisim konsentira. Olamamassim Upvote 0 Downvote
Eve geldigimde soruyu düzelteyim yanlis bilgilenme olmasin Ben sakinim saniyordum ama demekki bayagi stresliimisim konsentira. Olamamassim
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 17 Eyl 2022 #12 Kendine daha fazla zaman ayırmalısın abla. Upvote 0 Downvote
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 17 Eyl 2022 #13 Sentinus dediki: Kendine daha fazla zaman ayırmalısın abla. Genişletmek için tıklayın... sakalin varsa belki dinler ben dinletemedim ) komsuma Upvote 0 Downvote
Sentinus dediki: Kendine daha fazla zaman ayırmalısın abla. Genişletmek için tıklayın... sakalin varsa belki dinler ben dinletemedim ) komsuma
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 17 Eyl 2022 #14 yilmaz27 dediki: sakalin varsa belki dinler ben dinletemedim ) komsuma Genişletmek için tıklayın... var var Dinlese çok faydasını görecek bence. Fazla yoruyor kendini. Upvote 0 Downvote
yilmaz27 dediki: sakalin varsa belki dinler ben dinletemedim ) komsuma Genişletmek için tıklayın... var var Dinlese çok faydasını görecek bence. Fazla yoruyor kendini.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 18 Eyl 2022 #15 Sentinus dediki: var var Dinlese çok faydasını görecek bence. Fazla yoruyor kendini. Genişletmek için tıklayın... Sakalli resimleinizi surada paylasmazsaniz hayatta inanmam hep köse oldugunu düsnürüm ) Upvote 0 Downvote
Sentinus dediki: var var Dinlese çok faydasını görecek bence. Fazla yoruyor kendini. Genişletmek için tıklayın... Sakalli resimleinizi surada paylasmazsaniz hayatta inanmam hep köse oldugunu düsnürüm )
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 18 Eyl 2022 #16 yesim434 dediki: Sakalli resimleinizi surada paylasmazsaniz hayatta inanmam hep köse oldugunu düsnürüm ) Genişletmek için tıklayın... Sizlerin de göz sağlığınızı düşünerek resim paylaşmayı tercih etmiyorum ne yazık ki abla. Upvote 0 Downvote
yesim434 dediki: Sakalli resimleinizi surada paylasmazsaniz hayatta inanmam hep köse oldugunu düsnürüm ) Genişletmek için tıklayın... Sizlerin de göz sağlığınızı düşünerek resim paylaşmayı tercih etmiyorum ne yazık ki abla.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 18 Eyl 2022 #17 Sentinus dediki: Sizlerin de göz sağlığınızı düşünerek resim paylaşmayı tercih etmiyorum ne yazık ki abla. Genişletmek için tıklayın... @Sentinus sen@yilmaz27abinle paylasin yani sakalli olanlar bizim gözümüz bozulmaz )) Upvote 0 Downvote
Sentinus dediki: Sizlerin de göz sağlığınızı düşünerek resim paylaşmayı tercih etmiyorum ne yazık ki abla. Genişletmek için tıklayın... @Sentinus sen@yilmaz27abinle paylasin yani sakalli olanlar bizim gözümüz bozulmaz ))
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 18 Eyl 2022 #18 yesim434 dediki: @Sentinus sen@yilmaz27abinle paylasin yani sakalli olanlar bizim gözümüz bozulmaz )) Genişletmek için tıklayın... Bir ara düşünürüz abla Upvote 0 Downvote
yesim434 dediki: @Sentinus sen@yilmaz27abinle paylasin yani sakalli olanlar bizim gözümüz bozulmaz )) Genişletmek için tıklayın... Bir ara düşünürüz abla
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 18 Eyl 2022 #19 Arkadaslar bu soru yanlış olmuş iptal. Upvote 0 Downvote
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 18 Eyl 2022 #20 Ben de bakıyodum bu soruya buradan ne çıkacak, şair burada ne anlatmaya çalışıyor diye Bi türlü bir şey çıkmıyordu Upvote 0 Downvote
Ben de bakıyodum bu soruya buradan ne çıkacak, şair burada ne anlatmaya çalışıyor diye Bi türlü bir şey çıkmıyordu