Bitkisel Unutkanlık Reçeteleri

ZeyNoO

V.I.P
V.I.P
Bitkisel Unutkanlık Reçeteleri

Zihninizin yorgunluğunu yenmek ve zekanızı güçlendirmek mi istiyorsunuz. O zaman yine şifayı bitkilerde aramalısınız.Unutkanlığınızı ve zekanızı güçlendirecek olan bitkiler bir arada.

Unutkanlık Tanımı: Beyin en karmaşık bir bilgisayarla kıyaslanmayacak kadar üstündür. Sürekli değişen yüzlerce ayrı olayı, hedefi aynı anda denetleyebilir. Anılar, notlar beynin belirli bölgelerinde bir teyp gibi kaydedilip saklanır.

Nedenleri: Unutkanlık beynin aşırı yorulmasına, çok daha önemli sorunların Öncelik taşımasına, kişinin ruhsal yapısına ya da unutmaması gereken şeye yeteri kadar önem vermemesinden kaynaklanır. Bu gibi durumlar hiçbir hastalığa bağlı bulunmadan gelişen olaylardır ve aşağıdaki Öneriler de bu gibi durumlar içindir.

Öneriler: Bir çay fincanı kaynar suyun içine ince kıyılmış bir çay kaşığı oğul otu katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklendikten sonra süzülerek akşamlan uykudan önce içilir. Gerekirse günde üç öğün birer çay fincanı dozunda da kullanılabilir.

* Bir çay fincanı kaynar suyun içine ince kıyılmış bir çay kaşığı çıban otu katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklendikten sonra süzülerek akşamlan uykudan önce içilir.

* Bir litre suyun içine bir avuç ince kıyılmış kaşık otu katılıp kaynatılmasının ardından süzülerek günde üç öğün birer çorba kaşığı içilir.

* İnce kıyılarak ya da havanda dövülerek toz haline getirilmiş olan bir silme yemek kaşığı karabaş otu (çiçeği) birer silme tatlı kaşığı tarçın, biberiye, karabiber, çörek otu, mesteki, sarısabır, günlük ve çam fıstığı iyice karıştırılıp harman edildikten sonra bir çay fincanı kaynar suyun içine bir çay kaşığı bitki harmanı katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklendikten sonra süzülerek günde üç öğün birer çay fincanı içilir.

* Bir çay fincanı kaynar suyun içine hayanda dövülerek toz haline getirilmiş olan bir çay kaşığı üzerlik tohumu katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklendikten sonra süzülerek akşamları uykudan önce içilir.
 
Top