Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Merhaba
Ziyaretçi
.
"Yapay Zeka Objektif " Fotoğraf oylamasi başladı
BURADAN
En güzel Yapay Zeka resmini seçiyoruz
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Azeri Yemekleri - Dünya Mutfağı
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="ZeyNoO" data-source="post: 396269" data-attributes="member: 10904"><p><strong><span style="color: #FF0000">ETSİZ AZERİ PİLAVI </span></strong></p><p><strong></strong></p><p><strong><span style="color: #0000CD">Malzemeler: </span></strong></p><ul> <li data-xf-list-type="ul"><strong>4 bardak et suyu, </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>2 bardak pirinç, </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>5 çorba kaşığı tereyağı, </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 soğan, </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>2 bardak mürdüm eriği, </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>2 bardak kayısı kurusu, </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>tuz, </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>1 çay bardağı çekirdeksiz üzüm kurusu, </strong></li> <li data-xf-list-type="ul"><strong>birer kahve fincanı çamfıstığı, şamfıstığı ve badem ezmesi.</strong></li> </ul><p></p><p><strong></strong></p><p><strong><span style="color: #0000CD">Hazırlanışı: </span></strong></p><p><strong>Pirinçleri ılık ve tuzlu suda ıslatıp, bir saat kadar beklettikten sonra bol su ile 2-3 defa yıkayıp suyunu süzelim. Tencereye tereyağının yarısını koyup eritelim. Rendelenmiş soğanları pembeleşinceye kadar kızartalım. Pirinci ve tuzu ilave ederek tahta kaşıkla 3-4 dakika karıştırarak kavuralım. Sıcak et suyu ile birlikte 20 dakika pişirelim. Suyunu çeken pirinçleri ateşten indirip bir çorba kaşığı tereyağını üzerinde gezdirip karıştıralım. Kuruyemişlerin tümünü tereyağında kavurup, servis tabağına aldığımız demlenmiş pilavın üzerine serpelim.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ZeyNoO, post: 396269, member: 10904"] [B][COLOR="#FF0000"]ETSİZ AZERİ PİLAVI [/COLOR] [COLOR="#0000CD"]Malzemeler: [/COLOR] [LIST] [*]4 bardak et suyu, [*]2 bardak pirinç, [*]5 çorba kaşığı tereyağı, [*]1 soğan, [*]2 bardak mürdüm eriği, [*]2 bardak kayısı kurusu, [*]tuz, [*]1 çay bardağı çekirdeksiz üzüm kurusu, [*]birer kahve fincanı çamfıstığı, şamfıstığı ve badem ezmesi. [/LIST] [COLOR="#0000CD"]Hazırlanışı: [/COLOR] Pirinçleri ılık ve tuzlu suda ıslatıp, bir saat kadar beklettikten sonra bol su ile 2-3 defa yıkayıp suyunu süzelim. Tencereye tereyağının yarısını koyup eritelim. Rendelenmiş soğanları pembeleşinceye kadar kızartalım. Pirinci ve tuzu ilave ederek tahta kaşıkla 3-4 dakika karıştırarak kavuralım. Sıcak et suyu ile birlikte 20 dakika pişirelim. Suyunu çeken pirinçleri ateşten indirip bir çorba kaşığı tereyağını üzerinde gezdirip karıştıralım. Kuruyemişlerin tümünü tereyağında kavurup, servis tabağına aldığımız demlenmiş pilavın üzerine serpelim.[/B] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
En iyi yönetim şekli?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Azeri Yemekleri - Dünya Mutfağı
Top