Forumlar
Yeni Mesajlar
CerezExtra
EĞLENCE ↓
Şans Kurabiyesi
Renk Falınız
ÇerezRADYO
Sevgiliye Özel
ÇerezDERGİ
Hızlı Okuma Testleri
Pratik Çözümler
Yeniler
Yeni Mesajlar
Yeni ürünler
Yeni kaynaklar
Son Aktiviteler
İndir
En son incelemeler
Dükkan
Giriş
Kayıt
Yeniler
Yeni Mesajlar
Menu
Giriş
Kayıt
Uygulamayı yükle
Yükle
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Avusturya Yemekleri - Dünya Mutfağı
JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, devam etmeden önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Konuya cevap yaz
Mesaj
<blockquote data-quote="ZeyNoO" data-source="post: 628369" data-attributes="member: 10904"><p><span style="color: #000000"><strong><span style="color: #FF0000">AVUSTURYA USULÜ MEYVALI GÜVEÇ</span></strong></span></p><p><span style="color: #000000"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #000000"><strong>8 adet kuzu pirzolası </strong></span></p><p><span style="color: #000000"><strong>1 çorba kaşığı tereyağı </strong></span></p><p><span style="color: #000000"><strong>1 diş dövülmüş sarmısak </strong></span></p><p><span style="color: #000000"><strong>1 adet soyulmuş ve doğranmış soğan </strong></span></p><p><span style="color: #000000"><strong>1 çorba kaşığı bal </strong></span></p><p><span style="color: #000000"><strong>1/2 çay kaşığı kuru hardal </strong></span></p><p><span style="color: #000000"><strong>1 adet doğranmış elma </strong></span></p><p><span style="color: #000000"><strong>1 küçük parça kök zencefil </strong></span></p><p><span style="color: #000000"><strong>2 çorba kaşığı kuş üzümü </strong></span></p><p><span style="color: #000000"><strong>1/2 su bardağı tavuk suyu </strong></span></p><p><span style="color: #000000"><strong>1 çay kaşığı mısır nişastası </strong></span></p><p><span style="color: #000000"><strong>Tuz </strong></span></p><p><span style="color: #000000"><strong>Karabiber </strong></span></p><p><span style="color: #000000"><strong><span style="color: #0000CD">Süsleme için: </span></strong></span></p><p><span style="color: #000000"><strong>1 adet dilimlenmiş elma </strong></span></p><p><span style="color: #000000"><strong>1 çorba kaşığı limon suyu </strong></span></p><p><span style="color: #000000"><strong></strong></span></p><p><span style="color: #000000"><strong>Pirzolaların iki tarafını da kahverengi olana dek kızartın. Yağını alın. Yağı güveçte ısıtın, sarmısak ve soğanı ilave edip 3-4 dakika hafif ateşte pişirin. Bal ve hardalı ilave edin. Karışımı ocaktan alın ve pirzolayı bal, soğan karışımına bulayın. Bunları güvece yerleştirin. Elma, zencefil ve kuru üzüm katın. Tavuk suyunu mısır nişastası ile karıştırın. Baharatını koyun ve kaynatıp pirzolanın üzerine dökün. Fırında 30 dakika pişirin. Çıkarınca tekrar baharını ilave edin. Limon suyuna batırılmış elma dilimleri ile süsleyin.</strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ZeyNoO, post: 628369, member: 10904"] [COLOR="#000000"][B][COLOR="#FF0000"]AVUSTURYA USULÜ MEYVALI GÜVEÇ[/COLOR] 8 adet kuzu pirzolası 1 çorba kaşığı tereyağı 1 diş dövülmüş sarmısak 1 adet soyulmuş ve doğranmış soğan 1 çorba kaşığı bal 1/2 çay kaşığı kuru hardal 1 adet doğranmış elma 1 küçük parça kök zencefil 2 çorba kaşığı kuş üzümü 1/2 su bardağı tavuk suyu 1 çay kaşığı mısır nişastası Tuz Karabiber [COLOR="#0000CD"]Süsleme için: [/COLOR] 1 adet dilimlenmiş elma 1 çorba kaşığı limon suyu Pirzolaların iki tarafını da kahverengi olana dek kızartın. Yağını alın. Yağı güveçte ısıtın, sarmısak ve soğanı ilave edip 3-4 dakika hafif ateşte pişirin. Bal ve hardalı ilave edin. Karışımı ocaktan alın ve pirzolayı bal, soğan karışımına bulayın. Bunları güvece yerleştirin. Elma, zencefil ve kuru üzüm katın. Tavuk suyunu mısır nişastası ile karıştırın. Baharatını koyun ve kaynatıp pirzolanın üzerine dökün. Fırında 30 dakika pişirin. Çıkarınca tekrar baharını ilave edin. Limon suyuna batırılmış elma dilimleri ile süsleyin.[/B][/COLOR] [/QUOTE]
Alıntıları ekle...
İsim
Spam kontrolü
Turizmin başkenti olarak bilinen güneydeki ilimiz?
Cevapla
Forumlar
Kadın / Erkek Dünyası
Diyet / Mutfak
Bugün Ne Pişirsem ? / Yemek Tarifleri
Avusturya Yemekleri - Dünya Mutfağı
Top